Activson_ 1 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 Witam mam serwer bungeecord lecz uzywam logowania na lobby i serwerze głownym z powodu wlaman. Jak zrobic zeby tylko przez mojego bungeecorda bylo mozna logowac sie na tryb. Bo w chwilii obecnej mozna zrobic to z localhosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 Wystarczy plugin na blokowanie ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 Dnia 2.04.2017 o 21:42, krycha220 ツ napisał: Witam mam serwer bungeecord lecz uzywam logowania na lobby i serwerze głownym z powodu wlaman. Jak zrobic zeby tylko przez mojego bungeecorda bylo mozna logowac sie na tryb. Bo w chwilii obecnej mozna zrobic to z localhosta Musisz zablokować w iptables porty na których stoją serwery. 7 godzin temu, Jahek napisał: Wystarczy plugin na blokowanie ip. Wut? A gracze jak mają grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 5 minut temu, TheMolkaPL napisał: Musisz zablokować w iptables porty na których stoją serwery. Wut? A gracze jak mają grać? Blokowanie ip takie, że da się połączyć z serwerem Spigot tylko przez BungeeCorda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Activson_ 1 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2017 17 godzin temu, TheMolkaPL napisał: Musisz zablokować w iptables porty na których stoją serwery. Wut? A gracze jak mają grać? A gdzie znajde te iptables ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2017 17 godzin temu, Jahek napisał: Blokowanie ip takie, że da się połączyć z serwerem Spigot tylko przez BungeeCorda. po co plugin, skoro jest to pliku spigot.yml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Dnia 7.04.2017 o 17:38, Jahek napisał: Blokowanie ip takie, że da się połączyć z serwerem Spigot tylko przez BungeeCorda. Uruchom IP forwardning - wlaczacie ustawienie BungeeCord w spigot.yml. Dzięki temu gracze na serwerze nie mają IP BungeeCorda (najczęściej localhost), tylko ich realne. Nie oznacza to jednak, że port serwera nie trzeba zablokować w iptables. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 InuXPvP 91 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 3 godziny temu, TheMolkaPL napisał: Uruchom IP forwardning - wlaczacie ustawienie BungeeCord w spigot.yml. Dzięki temu gracze na serwerze nie mają IP BungeeCorda (najczęściej localhost), tylko ich realne. Nie oznacza to jednak, że port serwera nie trzeba zablokować w iptables. To działa. Polecam tak zrobić Miki SP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Pobierz onlyproxyjoin i wrzuć na serwery podłączone do bungee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Activson_ 1
Witam mam serwer bungeecord lecz uzywam logowania na lobby i serwerze głownym z powodu wlaman. Jak zrobic zeby tylko przez mojego bungeecorda bylo mozna logowac sie na tryb. Bo w chwilii obecnej mozna zrobic to z localhosta
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi