Skocz do zawartości
  • 0

Czy ten skrypt jest dobrze napisany ?

warpath124

Pytanie

variables: {kille.%player%} = 0 {dedy.%player%} = 0 {kd.%player%} is not seton death:        add 1 to {dedy.%victim%}        add 1 to {kille.%attacker%}on click:        set {kd.%player%} to {kille.%player%} / {dedy.%player%}

To mój skrypt na kd czy jest dobrze napisany ?

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Hmm nie wie ktoś co mogło mi się stać wytabowałem normalnie tak jak tabuje zawsze a wyskakuje mi że powinna być np 1 spacja zamiat 2 tabów przez send w komendzie mam komenda : tab trigger: tab i sendy i wyskakuje mi że przed sendami powinna być 1 spacja

• 0
variables:    {kille.%player%} = 0    {dedy.%player%} = 0    {kd.%player%} is not seton death of player:    attacker is player:        add 1 to {dedy.%victim%}        add 1 to {kille.%attacker%}on click:    set {kd.%player%} to {kille.%player%} / {dedy.%player%}command /kdr:    trigger:        if {kille.%player%} is above 0:            if {dedy.%player%} is above 0:                send "&fPosiadasz: "                send "&f%{kille.%player%}% killi "                send "&f%{dedy.%player%}% dedow "                send "&fTwoje kd to %{kd.%player%}%"

Robione na sucho, nie wiem czy dziala.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...