maniovsky 2 Opublikowano 30 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 Witam potrzeba mi skryptu gdy gracz umrze od razu go respi nie musi klikac repsawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MegaLegoTom 16 Opublikowano 30 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 on death of player: heal player wait 5 tick teleport player to {lokalizacja spawnu} maniovsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniovsky 2 Opublikowano 30 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 czytaj wyzej nie oto chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MegaLegoTom 16 Opublikowano 30 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 Umiem czytać, skrypt który podałem robi dokładnie to o co prosiłeś. Sam go używam i wiem że działa. maniovsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniovsky 2 Opublikowano 30 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 przepraszam i like sie nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 30 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maniovsky 2
Witam potrzeba mi skryptu gdy gracz umrze od razu go respi nie musi klikac repsawn
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi