Skocz do zawartości

Witam Czerwono Towarzyszy!

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko!

Jestem TheMolkaPL, ale mówią na mnie po prostu "Molek", a prawdę mówiąc "Towarzyszu Molek". Jestem skromnym nerdem zamieszkującym północną Europę, a dokładniej Królestwo Szwecji. Już od lat '90 państwo oskarżane o "zniszczenie przez lewaków". W wolnym czasie sobie coś tam programuje, ale nigdy nic nie robię (i jeszcze nie robiłem) na zamówienie). Programowanie, choć jest dobrze płatne, to jeszcze nie zarobiłem na nic dosłownie nic ;) Tak trochę inaczej, niż to normalnie się przyjęło. Chociaż jest to forum o skryptach do Skript, to nigdy ich nie pisałem...

Jak mi się to znudzi (nie robię nic na zamówienie, ani też dla nikogo nie pracuje, więc to ja jestem swoim panem) to poświęcam mój czas mojej kolejowej pasji. Interesuje mnie wszystko co z koleją związane (nie dotyczy tylko szynobusów...), od dworców, torów, przejazdów, taboru, usterek, warsztatu, sygnalizacji, oznakowania, sieci trakcyjnej do oczywiście lokomotyw. To wszystko zaczęło się jak byłem mały i chodziłem już wtedy na kładkę stację Warszawa Gołąbki. Moim ulubionym elektrowozem są epoki (EP09) - to najpiękniejsza lokomotywa jaką widziałem <3 Mój ulubiony spalinowóz to stonki (SM42), ale nie te po remoncie z Newagu. Najbardziej kocham w niej rozruch z postoju, aż mi się robi ciepło w całym ciele <3 Oczywiście nie można pominąć siódemek (EU07), ale najpiękniejsze są te z żółtym dziobem. Najładniejszym EZT (Elektryczny Zespół Trakcyjny) jest chyba karp (Dart) i Elf, oraz oczywiście nasz klasyczny kibelek (EN57). Moim ulubionym parowozem jest Pm36-02.

Pozdrawiam!

https://skript.pl/temat/17351-witam-czerwono-towarzyszy/

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...