KGaZ 28 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 (edytowane) Krótko zwięźle Mam sk na serwer rpg Na własny dmg do broni Ale nie działa , a powinien Linijka opisu wygląda o tak "&4&oAtak&7:&c&o [Zadawany dmg]" A skrypt macie tu on damage: set {_int} to uncoloured lore of attacker's tool replace all "Atak: " in {_int} with "" set {_int} to {_int} parsed as integer set damage to {_int} //Formatowanie ~Myszak Edytowane 26 marca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 Wydaje mi się zd musisz uwzględnić także kolory, Tz zamiast "Atak: " musi być "&4&oAtak&7:&c&o " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 26 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Michma1707 napisał: Wydaje mi się zd musisz uwzględnić także kolory, Tz zamiast "Atak: " musi być "&4&oAtak&7:&c&o " Wydaje mi się że nie , gdyż jest set {_int} to UNCOLORED lore of attacker's tool Ale sprawdze i dzieki za pomoc W edit tam jak wyszlo -------------------------------------------------------------- Edit1: Nadal ten sam efekt tylko że wtedy nie zadawało żadnego DMG A teraz ten podstawowy jaki jest przypisany do broni , np w diax sword jest 7 dmg i tyle mojej śwince zadało xd Edytowane 26 marca 2017 przez KGaZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KGaZ 28
Krótko zwięźle
Mam sk na serwer rpg
Na własny dmg do broni
Ale nie działa , a powinien
Linijka opisu wygląda o tak "&4&oAtak&7:&c&o [Zadawany dmg]"
A skrypt macie tu
//Formatowanie ~Myszak
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi