Skocz do zawartości

Dobry zestaw? ~ Biała Bestia <3

Oedeopol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak,

Chłodzenie CPU wymieniłbym na takie : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

A jeżeli chodzi o zasilacz, to pod taki procesor a głównie kartę graficzną SPC 550W może nie być dobrym (wystarczającym) wyborem, jeżeli chcesz dużo grać

23 godziny temu, SuperSpaceGamer napisał:

Powiem tak,

Chłodzenie CPU wymieniłbym na takie : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

A jeżeli chodzi o zasilacz, to pod taki procesor a głównie kartę graficzną SPC 550W może nie być dobrym (wystarczającym) wyborem, jeżeli chcesz dużo grać

Tylko ze to chłodzenie ma mniejszy radiator. A wentylator mogę kupic drugi i przymocować.
Zasilacz w takim razie 600w?

19 minut temu, Oedeopol napisał:

Tylko ze to chłodzenie ma mniejszy radiator. A wentylator mogę kupic drugi i przymocować.
Zasilacz w takim razie 600w?

Jeżeli chcesz mieć stabilny zestaw który posłuży Ci kilka lat i pozwoli Ci spokojnie spać, to najlepszym wyborem będzie coś z serii be quiet (PP9 500/550/600W) - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! z modularnym okablowaniem ;)

Polecam, mam od jakiegoś czasu i nie mogę powiedzieć nic złego ;)

Edytowane przez SuperSpaceGamer

Procesor ma już swoje chłodzenie (przynajmniej u mnie :kappa:). Nie jestem pewien czy Ci się to to dodatkowe chłodzenie zmieści do obudowy oraz chcę zauważyć, że będziesz mieć bez tego chyba 4 wentylatory, które starczą aby usunąć całe ciepło z komputera na Twoje ściany/stópki :kappa:/nogi/....

Godzinę temu, Jahek napisał:

Procesor ma już swoje chłodzenie (przynajmniej u mnie :kappa:). Nie jestem pewien czy Ci się to to dodatkowe chłodzenie zmieści do obudowy oraz chcę zauważyć, że będziesz mieć bez tego chyba 4 wentylatory, które starczą aby usunąć całe ciepło z komputera na Twoje ściany/stópki :kappa:/nogi/....

Ty mi pisales, ze komputer, ktory dostales to byl gotowiec wiec w tych sprawach sie niie powinienes sie wypowiadac

Co do autora, jak mozna brac komputer za 5000zl z gtx 1060 w dodatku z 3gb vram? Dodam, ze kompletnym debilizmem jest brak ssd w tej kwocie

Edytowane przez Sewer

12 minut temu, Sewer napisał:

Ty mi pisales, ze komputer, ktory dostales to byl gotowiec wiec w tych sprawach sie niie powinienes sie wypowiadac

Co do autora, jak mozna brac komputer za 5000zl z gtx 1060 w dodatku z 3gb vram? Dodam, ze kompletnym debilizmem jest brak ssd w tej kwocie

Skąd to wiesz? Wybierałem części i został złożony. Nie pisz czegoś czego nie jesteś pewny!, oraz mam prawo się wypowiadać nawet jak by był to gotowiec.

34 minuty temu, Sewer napisał:

Niespecjalnie lubię dyski ssd, a znajdziesz mi taka grafikę Asusa z większym vramem? (bialą)?

2 minuty temu, Oedeopol napisał:

Niespecjalnie lubię dyski ssd, a znajdziesz mi taka grafikę Asusa z większym vramem? (bialą)?

masz, ale elementy zmien na tansze Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

@Jahek kazdy ma prawo do wypowiedzi, ale moim zdaniem nie znasz sie za dobrze, jak mogles mowic, ze procesor jest lepszy, bo ma wyzsze taktowanie?

Edytowane przez Sewer

20 godzin temu, Oedeopol napisał:

Zartujesz chyba sobie w tym momencie XD
Wole mieć 3gb vram niż 6 i placic 2k za samą grafe...

wzroc uwage, ze hest 8gb a nie 3 z wieksza szyna danych, miedzy tymi grafikami jest przepasc, swoja droga 3gb nie ma na chwile obecna zadnej przyszlosci, ogolnie sie zastanawiam, czy gtx 1060 3g nie bedzie ograniczal twojej i7

Edytowane przez Sewer

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...