Norbi 1337 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Mam takie cos wiadomosci: perm: test give: test player: testinne: piorun: true heal: falsei jak odczytac ktoras z wiadomosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Znajdziesz to w doc wild skripta ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 21 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Nie rozumiem doc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 (edytowane) set {zmienna} to value "piorun" get of "ścieżka" parsed as item type/boolean/text itp @Edit Sorki nie zauważyłem tych (Wiadomości,Inne) Edytowane 21 lipca 2014 przez KoSaDG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 @UP Nie wprowadzaj w błąd przynajmniej... set {wiadomosci::*} to configuration section "wiadomosci" get of "sciezka do pliku"loop {wiadomosci::*}: set {wiadomosci::%loop-value%} to value "wiadomosci.%loop-value%" get of "sciezka do pliku" teraz: {wiadomosci::perm} to treść tego 'perm'. Pamiętaj, że TEKST MUSISZ OBJĄĆ CUDZYSŁOWAMI!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Norbi 1337
Mam takie cos
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi