Witam otoz nie dziala mi ten skrypt i nie wiem czemu. Jak ktos wie czemu nie dziala prosze o poprawienie.
on death of a witch:
if name of entity is "&4&l{BOSS} &3&lAlad V":
if attacker has 1 book named "&b&lStarozytna Ksiega &4&l&o{Postep: 1/10}" with lore "&3&oRozwiaz zagadke Starozytnych!":
remove 1 book named "&b&lStarozytna Ksiega &4&l&o{Postep: 1/10}" with lore "&3&oRozwiaz zagadke Starozytnych!" from attacker's inventory
give 1 book named "&b&lStarozytna Ksiega &4&l&o{Postep: 2/10}" with lore "&3&oRozwiaz zagadke Starozytnych!" to attacker
send "&3&lAlad V >> &4Nie! Nie! Nie! To mialo by inaczej!" to player
wait 5 second
send "&3&l{MISJA}: &b&oZlikwiduj &2&lZanuka The Hunter!" to player
else:
send "&3&oNie posiadasz przy sobie &b&lStarozytnej Ksiegi &3&oz &4&lPostepem 1/10!" to player
Pytanie
MrRayqq 1
Witam otoz nie dziala mi ten skrypt i nie wiem czemu. Jak ktos wie czemu nie dziala prosze o poprawienie.
on death of a witch: if name of entity is "&4&l{BOSS} &3&lAlad V": if attacker has 1 book named "&b&lStarozytna Ksiega &4&l&o{Postep: 1/10}" with lore "&3&oRozwiaz zagadke Starozytnych!": remove 1 book named "&b&lStarozytna Ksiega &4&l&o{Postep: 1/10}" with lore "&3&oRozwiaz zagadke Starozytnych!" from attacker's inventory give 1 book named "&b&lStarozytna Ksiega &4&l&o{Postep: 2/10}" with lore "&3&oRozwiaz zagadke Starozytnych!" to attacker send "&3&lAlad V >> &4Nie! Nie! Nie! To mialo by inaczej!" to player wait 5 second send "&3&l{MISJA}: &b&oZlikwiduj &2&lZanuka The Hunter!" to player else: send "&3&oNie posiadasz przy sobie &b&lStarozytnej Ksiegi &3&oz &4&lPostepem 1/10!" to playerOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/17267-skrypt-na-drop-z-bossa-po-smierci/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi