Addiss9 44 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Witam potrzebuje maszyny do serwera minecraft (vps/dedyk) Do lobby i 2 serwerów easyhc i pvp Może ktoś mi podać dac linka do stron i jaki mi starczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 lvlup. Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Witam potrzebuje maszyny do serwera minecraft (vps/dedyk) Do lobby i 2 serwerów easyhc i pvp Może ktoś mi podać dac linka do stron i jaki mi starczy ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi