MrBartusek 1 Opublikowano 21 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2017 Da się zrobić coś takiego po złapaniu jakiejkolwiek ryby anulowało ten event i wysyłało np "SYFIAŚCIE ZŁAPAŁEŚ MORSKIEGO POTWORA" czy coś XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 21 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2017 3 godziny temu, MrBartusek napisał: Da się zrobić coś takiego po złapaniu jakiejkolwiek ryby anulowało ten event i wysyłało np "SYFIAŚCIE ZŁAPAŁEŚ MORSKIEGO POTWORA" czy coś XD takie coś? on fishing: send "SYFIAŚCIE ZŁAPAŁEŚ MORSKIEGO POTWORA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrBartusek 1 Opublikowano 22 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 10 godzin temu, wiktorelex napisał: takie coś? on fishing: send "SYFIAŚCIE ZŁAPAŁEŚ MORSKIEGO POTWORA" Sprawdzałem to działa jak rightclick with fiahing rod a ja chcę po złapaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 1 godzinę temu, MrBartusek napisał: Sprawdzałem to działa jak rightclick with fiahing rod a ja chcę po złapaniu Nie testowane on fishing state of caught fish: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrBartusek 1 Opublikowano 22 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 Nie działa, testowałem ale zrobiłem on pickup if event-item is raw fish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 1 godzinę temu, wiktorelex napisał: Nie testowane on fishing state of caught fish: cancel event Godzinę temu, MrBartusek napisał: Nie działa, testowałem ale zrobiłem on pickup if event-item is raw fish będzie działać jak masz Fi-SK (addon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrBartusek 1 Opublikowano 22 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 poradziłem se na zwykłym , do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrBartusek 1
Da się zrobić coś takiego po złapaniu jakiejkolwiek ryby anulowało ten event i wysyłało np "SYFIAŚCIE ZŁAPAŁEŚ MORSKIEGO POTWORA" czy coś XD
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi