Hvgdc 1 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Witam napisze mi ktoś skrypt? Dokładnie chodzi mi oto gdy gracz wejdzie ma serwer otrzymuje książkę w której będzie napisane "Witaj na serwerze LuckyHc życzymy miłej gry!" I żeby nie mógł tego wyrzucić i gdy umrze zawsze będzie miał to przy sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 A nie lepiej by było przez command block dać mu książkę albo przez Essentials? Tu masz komendę: /give @p written_book 1 0 {title:"Book Title",author:"Author Name",pages:["Page 1","Page 2","Page 3","Etc."]} Bo w skrypcie coś nie działa przynajmniej u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeżeli chodziło o takie coś to proszę. TermitCG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 (edytowane) on join: give book 1 named "&6Witaj na serwerze &3Lucky&aHC" to player on drop: if event-item is book nammed "&6Witaj na serwerze &3Lucky&aHC": cancel event on respawn: wait 5 ticks give book 1 named "&6Witaj na serwerze &3Lucky&aHC" to player Jeżeli kod nie działa, to prosiłbym o poinformowanie mnie o tym poprzez zacytowanie mojego komentarza. Edytowane 7 marca 2017 przez _Of3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hvgdc 1
Witam napisze mi ktoś skrypt?
Dokładnie chodzi mi oto gdy gracz wejdzie ma serwer otrzymuje książkę w której będzie napisane "Witaj na serwerze LuckyHc życzymy miłej gry!"
I żeby nie mógł tego wyrzucić i gdy umrze zawsze będzie miał to przy sobie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi