Norbi 1337 Opublikowano 28 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 Szukam programu, którym będę mógł edytować zawartość pluginu w celu edytowania jego wiadomości. Ktoś coś? Najlepiej aby nie trzeba było go instalować godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Morelek 1 Opublikowano 28 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 Krok 1. Pobierasz program jd-gui (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) Krok 2. Pobierasz program Eclipse (sam sobie znajdź) Krok 3. Otwierasz program jd-gui i wyeksportowujesz go. Krok 4. Otwierasz program Eclipse i przerzucasz pliki do niego. Krok 5. Edytujesz to co chcesz i importujesz pliki jako .java Wiem nie umiem tłumaczyć XD Albo pobierasz program "class trans" czy jakoś tak. (Uważaj może być z wirusem! Zależy skąd pobierasz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 28 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 14 minut temu, Morelek napisał: Krok 1. Pobierasz program jd-gui (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) Krok 2. Pobierasz program Eclipse (sam sobie znajdź) Krok 3. Otwierasz program jd-gui i wyeksportowujesz go. Krok 4. Otwierasz program Eclipse i przerzucasz pliki do niego. Krok 5. Edytujesz to co chcesz i importujesz pliki jako .java Wiem nie umiem tłumaczyć XD Albo pobierasz program "class trans" czy jakoś tak. (Uważaj może być z wirusem! Zależy skąd pobierasz) Miałem taki pomysł od początku ale jednak szukam czegoś innego niż programu który będzie mi się godzinę instalował a zanim go też ogarnę to sobie odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Morelek 1 Opublikowano 28 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 Teraz, Norbi napisał: Miałem taki pomysł od początku ale jednak szukam czegoś innego niż programu który będzie mi się godzinę instalował a zanim go też ogarnę to sobie odpuszczę Pobierz program NetBeans sam używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Dnia 28.02.2017 o 20:57, Norbi napisał: Miałem taki pomysł od początku ale jednak szukam czegoś innego niż programu który będzie mi się godzinę instalował a zanim go też ogarnę to sobie odpuszczę InClassTrans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 2 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 1 godzinę temu, gnomsy napisał: InClassTrans Tym tylko mogę edytować wszelakie teksty. Chciałbym dodać do pluginu kilka wiadomości, tak więc nie w tą stronę zmierzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 23 minuty temu, Norbi napisał: Tym tylko mogę edytować wszelakie teksty. Chciałbym dodać do pluginu kilka wiadomości, tak więc nie w tą stronę zmierzasz "Szukam programu, którym będę mógł edytować zawartość pluginu w celu edytowania jego wiadomości." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 2 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 1 minutę temu, gnomsy napisał: "Szukam programu, którym będę mógł edytować zawartość pluginu w celu edytowania jego wiadomości." No jednak tak, ale w niektórych pluginach InClassTranslator nie wystarczy, a doszło jednak, że chcę też dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Nie ma takiego, znaczy może jest, ale nie jest popularny, więc mało kto go zna. Co do pluginów, to nie da się bezpośrednio edytować .class, a jedynie .java jak kolega wyżej pisał jd-gui, służy do rozpakowania pluginu. Następnie wrzucasz do jakiegoś kompilatora (np. Eclipse) zmieniasz, dodajesz co chcesz i eksportujesz. Nie ma tu żadnej filozofii, jak sobie nie poradzisz to polecam to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Norbi 1337
Szukam programu, którym będę mógł edytować zawartość pluginu w celu edytowania jego wiadomości.
Ktoś coś? Najlepiej aby nie trzeba było go instalować godzinę
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi