SirGeorge 70 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Siema jak zrobic na wersji 1.10 gui chodz mi o event on inventory click: I jak sprawdzic czy slot klikniety nie jest powietrzem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Nie testowane, ale myślę, że działa.. Jak nie działa, to napisz, a porstaram się poprawić.. on inventory click: loop all item's in player's inventory: if click-event is air: send "&cPowietrze" else: send "%type of click-event block%" # # SORKI JAK NIE DZIAŁA, ALE STARAM SIĘ POMÓC, NIE JESTEM BOGIEM! # Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 on inventory click: if slot clicked slot is not air: send "&aTo NIE jest powietrze tylko &6%slot clicked slot of player's current inventory%" else: send "&cA to jest powietrze" Nie tesotwane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) Godzinę temu, Quaczi napisał: on inventory click: if slot clicked slot is not air: send "&aTo NIE jest powietrze tylko &6%slot clicked slot of player's current inventory%" else: send "&cA to jest powietrze" Nie tesotwane Nie działa 1 godzinę temu, HeezQ napisał: Nie testowane, ale myślę, że działa.. Jak nie działa, to napisz, a porstaram się poprawić.. on inventory click: loop all item's in player's inventory: if click-event is air: send "&cPowietrze" else: send "%type of click-event block%" # # SORKI JAK NIE DZIAŁA, ALE STARAM SIĘ POMÓC, NIE JESTEM BOGIEM! # To tez Mam takie cos: on inventory click: if "%inventory name of player's current inventory%" is "{@opis}": if slot clicked slot is smaller than 0: stop if slot clicked slot is not air: cancel event execute player command "cozrobicztymgraczemasuigborgns %uncoloured name of player's current inventory's slot slot%" stop Edytowane 21 lutego 2017 przez SirGeorge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 8 godzin temu, SirGeorge napisał: Nie działa To tez Mam takie cos: on inventory click: if "%inventory name of player's current inventory%" is "{@opis}": if slot clicked slot is smaller than 0: stop if slot clicked slot is not air: cancel event execute player command "cozrobicztymgraczemasuigborgns %uncoloured name of player's current inventory's slot slot%" stop a jakie błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 22 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 2 godziny temu, Quaczi napisał: a jakie błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 Spróbuj z tym: on inventory click: if "%inventory name of player's current inventory%" is "{@opis}": if clicked slot is smaller than 0: stop if clicked slot is not air: cancel event execute player command "cozrobicztymgraczemasuigborgns %uncoloured name of player's current inventory's slot slot%" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SirGeorge 70
Siema jak zrobic na wersji 1.10 gui chodz mi o event on inventory click:
I jak sprawdzic czy slot klikniety nie jest powietrzem ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi