gitara17 19 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) Napisze mi ktos skrypt na takie cos, że jak ktos klika PPM na ognistą kulę o nazwie &6Czar ognia, to strzela takimi kulami przed siebie (mają nie robić zniszczeń, ani nie podpalać. Mają zadawać 2 obrażenia). PLS!!! NA SZYBKO!!! Edytowane 21 lutego 2017 przez gitara17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kicpro 26 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Masz essentials? Jak tak to użyj tego skromnego i prostego skripta. https://code.skript.pl/1wOQ6T0n/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Masz tutaj, zrobi to wybuch w miejscu na które patrzysz on rightclick with fire charge: if name of player's tool is "&6Czar ognia": create safe explosion at target block execute player command "pt fireball" stop Pewnie działa Liczę na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) 9 minut temu, HeezQ napisał: Masz tutaj, zrobi to wybuch w miejscu na które patrzysz on rightclick with fire charge: if name of player's tool is "&6Czar ognia": create safe explosion at target block execute player command "pt fireball" stop Pewnie działa Liczę na + A jak on niema essentialsa? a pozatym gracz ma permisje do /pt? od kiedy... Edytowane 21 lutego 2017 przez Alexo Games PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gitara17 19 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) Mam essentials... Oba skrypty nie działają. Nie znam się, ale kiedys gdzies widziałem, że było jakies shoot... cos tam dalej. I jeszcze jedno @HeezQ mialo nie byc eksplozji ani podpalenia. A miało zadawać jedynie 2 obrażenia... Jak ktos nie wie o co chodzi to vertez.pl >> MegaPvP (sorki za reklame jesli to zabronione prosze usunac) Edytowane 21 lutego 2017 przez gitara17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gitara17 19
Napisze mi ktos skrypt na takie cos, że jak ktos klika PPM na ognistą kulę o nazwie &6Czar ognia, to strzela takimi kulami przed siebie (mają nie robić zniszczeń, ani nie podpalać. Mają zadawać 2 obrażenia). PLS!!! NA SZYBKO!!!
Edytowane przez gitara17Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi