Kraftowy 41 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) Jak to zapisać w pluginie? variables: {Siema} = false {Elo.%player%} = false {Cze::%player%} = false {Timer::%player%} = 25 command /siema: trigger: if {Siema} is false: set {Siema} to true give 1 diamond to player send "Jako pierwszy wlaczyles komende!" stop else: send "Ktos juz zdazyl uzyc tej komendy przed toba!" stop command /elo: trigger: if {Elo.%player%} is false: set {Elo.%player%} to true broadcast "Gracz %player% wita wszystkich graczy!" stop else: send "Juz przywitales wszystkich graczy!" stop command /cze: trigger: if {Cze::%player%} is false: set {Cze::%player%} to true send "Nooo czeeesc :)" stop else: send "Uzyles juz tej komendy ziom" stop command /czeczysc: trigger: loop {Cze::*}: send "%loop-number% %loop-index% %loop-value%" set {Cze::%loop-index%} to false wait 5 seconds send "Wyczyszczono /Cze" stop every 1 hour: loop all players: send "Witaj na serwerze to loop!" to loop-player command /timer: trigger: if {Timer::%player%} is 0: send "Wykorzystales timer!" stop else: remove 1 from {Timer::%player%} send "Twoj Timer: %{Timer::%player%}%" stop @TheMolkaPL pomozesz? Edytowane 18 lutego 2017 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 345 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Ja mam to przepisać w formie pluginu, czy jak? (☭ ͜ ʖ ☭) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 @TheMolkaPL jakbyś mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 @Crystal_PL @TheMolkaPL pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 345 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Dnia 20.02.2017 o 15:29, Kraftowy napisał: @Crystal_PL @TheMolkaPL i jak? Co to da, że ja to przepisze jak nic nie zrozumiesz i niczego się nie nauczysz? Rozumiem jakbyś miał problem, wtedy mogę wszystko wytłumaczyć jak coś działa, co powinieneś robić, a czego unikać. Teraz czekasz tylko na gotowca. Nie po to założyłem konto na forum. Nie założyłem konta, aby wysyłać ludziom gotowce, tylko im pomagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Ja bym to zrozumiał bez problemu tylko nie wiem jak to zapisać @TheMolkaPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 26 minut temu, Kraftowy napisał: Ja bym to zrozumiał bez problemu tylko nie wiem jak to zapisać @TheMolkaPL Pooglądaj sobie pana Kamilkime, on Ci wytłumaczy dużo rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kraftowy 41
Jak to zapisać w pluginie?
@TheMolkaPL pomozesz?
Edytowane przez KraftowyOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi