Skocz do zawartości

[1.7-1.8][EASYHC] DropCraft Najlepszy serwer easyhc?

SkiLLerK2

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, KrejzolekPRO napisał:

Takie typowe easyhc z paczki pluginów z neta... Tu masz jak powinna wyglądać PRAWDZIWA reklama.

Montować dopiero się uczę i nie miałem za dużo czasu na zrobienie reklamy, więc wiesz ;D
Paczki pluginów z neta? Nie powiedziałbym wszystkie pluginy ja wybierałem i pisałem nie które, tak samo jak skrypty. ;)

Teraz, SkiLLerK2 napisał:

Montować dopiero się uczę i nie miałem za dużo czasu na zrobienie reklamy, więc wiesz ;D
Paczki pluginów z neta? Nie powiedziałbym wszystkie pluginy ja wybierałem i pisałem nie które, tak samo jak skrypty. ;)

Nie pisałeś pluginów, bo nie umiesz ich pisać... Jest pewien client do gry, który pokazuje pluginy na serwerze, więc wiem.

Pisać pluginy/skrypty potrafię ;)

Przepisanie kodu z 2 odcinka od Kamilkime nie oznacza, że umiesz pisać pluginy. A co do skryptów to wystarczy znajomość angielskiego, nawet zbytnio dokumentacji nie trzeba czytać... I do tego serwer postawiony na enderchescie na ofercie za 15~20 zł z "NIELIMITOWANYM RAMEM I SLOTAMI" :)

1 minutę temu, KrejzolekPRO napisał:

Przepisanie kodu z 2 odcinka od Kamilkime nie oznacza, że umiesz pisać pluginy. A co do skryptów to wystarczy znajomość angielskiego, nawet zbytnio dokumentacji nie trzeba czytać... I do tego serwer postawiony na enderchescie na ofercie za 15~20 zł z "NIELIMITOWANYM RAMEM I SLOTAMI" :)

Nawet tej osoby nie znam. Na enderchescie poniewaz to dopiero poczatki... bedziemy przenosic serwer na inny hosting gdy pojawi sie wiecej graczy ;)

Dnia 21.02.2017 o 15:22, Jahek napisał:

Ile teraz masz graczy? ;)

Teraz 0, ponieważ jest przerwa techniczna, robimy lobby z mozliwoscia dolaczenia do serwera pvp,easyhc itd (czyli ze w lobby dostajesz kompas i klikaniesz prawym i otwiera ci sie on i mozesz wybrac na jaki tryb chcesz pojsc).

Wiem, ze dziwnie to napisalem ale nie wiem jak inaczej moglbym to napisac

Dnia 20.02.2017 o 08:34, Jahek napisał:

To dobrze :) Powodzenia!!!

I teraz bede przenosil serwer na inny hosting + kupie domene itd

//Łączę ~ :derpy: 

Teraz 0, ponieważ jest przerwa techniczna, robimy lobby z mozliwoscia dolaczenia do serwera pvp,easyhc itd (czyli ze w lobby dostajesz kompas i klikaniesz prawym i otwiera ci sie on i mozesz wybrac na jaki tryb chcesz pojsc).

Wiem, ze dziwnie to napisalem ale nie wiem jak inaczej moglbym to napisac

Ooo. Spk. Jak coś mam gotowe lobby z mapą, pluginu mi i skryptami :3 Masz jakiś kontakt?

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...