SkiLLerK2 4 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) Oficjalna reklama serwera: IP Serwera: DropCraft.ench.pl Co oferujemy? - Brak faworyzacji - Brak lagów - Stabilny serwer - Dużą liczbę graczy - Edycja nie trwa tydzień! Edytowane 18 lutego 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) Takie typowe easyhc z paczki pluginów z neta... Tu masz jak powinna wyglądać PRAWDZIWA reklama. https://www.youtube.com/watch?v=zQOYnLVGoRw Edytowane 17 lutego 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiLLerK2 4 Opublikowano 17 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 1 minutę temu, KrejzolekPRO napisał: Takie typowe easyhc z paczki pluginów z neta... Tu masz jak powinna wyglądać PRAWDZIWA reklama. https://www.youtube.com/watch?v=zQOYnLVGoRw Montować dopiero się uczę i nie miałem za dużo czasu na zrobienie reklamy, więc wiesz ;D Paczki pluginów z neta? Nie powiedziałbym wszystkie pluginy ja wybierałem i pisałem nie które, tak samo jak skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 Teraz, SkiLLerK2 napisał: Montować dopiero się uczę i nie miałem za dużo czasu na zrobienie reklamy, więc wiesz ;D Paczki pluginów z neta? Nie powiedziałbym wszystkie pluginy ja wybierałem i pisałem nie które, tak samo jak skrypty. Nie pisałeś pluginów, bo nie umiesz ich pisać... Jest pewien client do gry, który pokazuje pluginy na serwerze, więc wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiLLerK2 4 Opublikowano 17 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 Teraz, KrejzolekPRO napisał: Nie pisałeś pluginów, bo nie umiesz ich pisać... Jest pewien client do gry, który pokazuje pluginy na serwerze, więc wiem. Pisać pluginy/skrypty potrafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 Teraz, SkiLLerK2 napisał: Pisać pluginy/skrypty potrafię Przepisanie kodu z 2 odcinka od Kamilkime nie oznacza, że umiesz pisać pluginy. A co do skryptów to wystarczy znajomość angielskiego, nawet zbytnio dokumentacji nie trzeba czytać... I do tego serwer postawiony na enderchescie na ofercie za 15~20 zł z "NIELIMITOWANYM RAMEM I SLOTAMI" Evolve_x3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiLLerK2 4 Opublikowano 17 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 1 minutę temu, KrejzolekPRO napisał: Przepisanie kodu z 2 odcinka od Kamilkime nie oznacza, że umiesz pisać pluginy. A co do skryptów to wystarczy znajomość angielskiego, nawet zbytnio dokumentacji nie trzeba czytać... I do tego serwer postawiony na enderchescie na ofercie za 15~20 zł z "NIELIMITOWANYM RAMEM I SLOTAMI" Nawet tej osoby nie znam. Na enderchescie poniewaz to dopiero poczatki... bedziemy przenosic serwer na inny hosting gdy pojawi sie wiecej graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Po co http://enderchest.pl? Kolejne EasyHC z końcówką .ench.pl? Ile macie tam ramu o graczy w popołudnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal_PL 93 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 @KrejzolekPRO Deluge'm sprawdzales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiLLerK2 4 Opublikowano 19 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 Dnia 18.02.2017 o 21:20, Jahek napisał: Po co http://enderchest.pl? Kolejne EasyHC z końcówką .ench.pl? Ile macie tam ramu o graczy w popołudnie? Srednio 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 10 godzin temu, SkiLLerK2 napisał: Srednio 20 To dobrze Powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiLLerK2 4 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Dnia 20.02.2017 o 08:34, Jahek napisał: To dobrze Powodzenia!!! Dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Ile teraz masz graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiLLerK2 4 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Dnia 21.02.2017 o 15:22, Jahek napisał: Ile teraz masz graczy? Teraz 0, ponieważ jest przerwa techniczna, robimy lobby z mozliwoscia dolaczenia do serwera pvp,easyhc itd (czyli ze w lobby dostajesz kompas i klikaniesz prawym i otwiera ci sie on i mozesz wybrac na jaki tryb chcesz pojsc). Wiem, ze dziwnie to napisalem ale nie wiem jak inaczej moglbym to napisac Dnia 20.02.2017 o 08:34, Jahek napisał: To dobrze Powodzenia!!! I teraz bede przenosil serwer na inny hosting + kupie domene itd //Łączę ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Teraz, SkiLLerK2 napisał: Teraz 0, ponieważ jest przerwa techniczna, robimy lobby z mozliwoscia dolaczenia do serwera pvp,easyhc itd (czyli ze w lobby dostajesz kompas i klikaniesz prawym i otwiera ci sie on i mozesz wybrac na jaki tryb chcesz pojsc). Wiem, ze dziwnie to napisalem ale nie wiem jak inaczej moglbym to napisac Ooo. Spk. Jak coś mam gotowe lobby z mapą, pluginu mi i skryptami Masz jakiś kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiLLerK2 4 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Teraz, Jahek napisał: Ooo. Spk. Jak coś mam gotowe lobby z mapą, pluginu mi i skryptami Masz jakiś kontakt? Skype lub ts ;P --------------------------- Skype: youstyneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Jestem Chętny. Mam 12 lat umiem pisac skrypty itd Pisz na skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 10 minut temu, Alexo Games PL napisał: Jestem Chętny. Mam 12 lat umiem pisac skrypty itd Pisz na skype Na co? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiLLerK2 4 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 1 minutę temu, Jahek napisał: Na co? xD To moj technik i trolluje xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Trochę dziwne... ,że edycja nie trwa tydzień (tak napisałeś) ale serwery hardcore padają po tygodniu a nie easyhc. Kup szybko domenę bo ".ench" odstrasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi