Varter 65 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Dla Administracji skript.pl: Jeżeli napisałem coś nie tak prosze o kontakt albo ostrzeżenie. Witam. Poszukuje administracji na mój serwer (EasyHC) Dostępne rangi: ChatMod (1) Helper (1) Moderator (2) Technik (1) Wymagania: Minimalnie 10 lat. (Jeżeli masz mutacje lepiej dla Ciebie. Nie mowie ze 10 lat i juz mutacja) Znajomość średniej ilości komęd. (Dla Technika) Umiejętność Pisania Pluginów oraz skryptów Jeżeli nie spełniacie tych Wymagań nawet nie próbujcie Kontakt email: [email protected] Kontakt skype: live:alexolej2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Na czym macie hosting - jak enderchest to odpadacie. Jak założyciel ma mniej niż 16 lat (tak wiem, że masz 9) - to odpadacie, więc jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 16 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 4 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Na czym macie hosting - jak enderchest to odpadacie. Jak założyciel ma mniej niż 16 lat (tak wiem, że masz 9) - to odpadacie, więc jak to? mam 12 a na czym mamy hosting nie podaje tak o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 17 minut temu, Alexo Games PL napisał: mam 12 a na czym mamy hosting nie podaje tak o. Masz 12, a nick: alexolej2007. 2017-2007=10, czyli masz albo 10, albo 9. A co do hostingu, czemu nie podasz? Macie enderchesta z ofertą za 6 zł z "nielimitowanymi slotami" tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 16 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 3 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Masz 12, a nick: alexolej2007. 2017-2007=10, czyli masz albo 10, albo 9. A co do hostingu, czemu nie podasz? Macie enderchesta z ofertą za 6 zł z "nielimitowanymi slotami" tak? Tak ale tego roku adoptowałem swoje pierwsze zwierzę (Pies) a co do hostingu dalej taka sama odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Teraz, KrejzolekPRO napisał: Dobra, dobra wymyślaj sobie. Nie dokuczaj Każdy ma prawo rozwiać swoje pasje typu: Pisanie skryptów, prowadzenie/posiadanie serwera i wiele, wiele więcej knugi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodeOut 1 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 (edytowane) EasyHC + minimalnie 10 lat? Co ty tworzysz? Ale w sumie jak chcesz jakieś pluginy do napisania to pisz do mnie, za odpowiednią stawkę wszystko ci napisze Edytowane 16 lutego 2017 przez CodeOut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 16 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 4 minuty temu, CodeOut napisał: EasyHC + minimalnie 10 lat? Co ty tworzysz? t dlatego ze sam mam 12 i nawet nie pisz ze nic nie osiągne. Robie serwer z pasji jak ktoś niechce grać to nie musi. A pozatym serwer jest troche bardziej przeznaczony do testow bo mam drugi, a szukam administracji, ponieważ jak ktoś nie był w adm nigdy to ma szanse najwyzej degrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodeOut 1 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 To nie tak że ty nic nie osiągniesz, tylko wybierasz zły kierunek. EasyHC? dlaczego akurat ten idiotyczny tryb? Stwórz swój autorski rodzaj servera który ma potencjał i wtedy szukaj ekipy. Jeśli potrzebujesz technika to tak jak mówiłem - pisz. Ferrov 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 17 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 10 godzin temu, CodeOut napisał: To nie tak że ty nic nie osiągniesz, tylko wybierasz zły kierunek. EasyHC? dlaczego akurat ten idiotyczny tryb? Stwórz swój autorski rodzaj servera który ma potencjał i wtedy szukaj ekipy. Jeśli potrzebujesz technika to tak jak mówiłem - pisz. Odpowiednia stawka pieniężna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodeOut 1 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 8 godzin temu, Alexo Games PL napisał: Odpowiednia stawka pieniężna? Zależy co chcesz robić, najpierw napisz mi co potrzeba a potem się ustali jaka stawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiLLerK2 4 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Dnia 16.02.2017 o 20:04, Alexo Games PL napisał: Dla Administracji skript.pl: Jeżeli napisałem coś nie tak prosze o kontakt albo ostrzeżenie. Witam. Poszukuje administracji na mój serwer (EasyHC) Dostępne rangi: ChatMod (1) Helper (1) Moderator (2) Technik (1) Wymagania: Minimalnie 10 lat. (Jeżeli masz mutacje lepiej dla Ciebie. Nie mowie ze 10 lat i juz mutacja) Znajomość średniej ilości komęd. (Dla Technika) Umiejętność Pisania Pluginów oraz skryptów Jeżeli nie spełniacie tych Wymagań nawet nie próbujcie Kontakt email: [email protected] Kontakt skype: live:alexolej2007 Hmmm na twój? XD Ciekawe kto zrobił ten serwer i jest właścicielem/założycielem XDDDD Może najpierw ustalisz ze mną kogo potrzebujemy? Spoiler Nikomu nie mówcie, ale lubie placki XD //Łączę ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 24 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 Dnia 21.02.2017 o 21:01, SkiLLerK2 napisał: Hmmm na twój? XD Ciekawe kto zrobił ten serwer i jest właścicielem/założycielem XDDDD Może najpierw ustalisz ze mną kogo potrzebujemy? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość Nikomu nie mówcie, ale lubie placki XD //Łączę ~ ?? Ja szukam na swój nie na twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 1.Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. -Znam regulamin na pamięć i taryfikatory. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w dalszym rozwinięciu chociaż już jest dość bardzo mocno rozwinięty.Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345. Kontakt: *Skype:ReMCio//Malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi