kopselek 1 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Cześć! mam pewien problem z chatem. Chce zrobić komende /ooc po której układ wiadomości będzie taki "[gracz]: &1(OOC) [wiadomość]" Próbowałem to zrobić tak ale komenda nie działała. Potrzebuje pomocy z tym command /ooc <text>: usage: &c/ooc text trigger: set {_chat} to "((%player%: &1(OOC) %arg 1%))" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Cześć! mam pewien problem z chatem. Chce zrobić komende /ooc po której układ wiadomości będzie taki "[gracz]: &1(OOC) [wiadomość]" Próbowałem to zrobić tak ale komenda nie działała. Potrzebuje pomocy z tym command /ooc [<text>]: usage: &c/ooc text trigger: set {_chat} to "((%player%: &1(OOC) %arg 1%))" broadcast "%{_chat}%" Takei cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 (edytowane) command /ooc [<text>]: permission: sk.ooc permission message: Brak uprawnien usage: /OOC (Tekst) trigger: if arg 1 is set: broadcast "((%player%: &1(OOC) %arg 1%))" stop else: send "Co chcesz powiedziec?" stop Coś źle tabuje stronka ;p Edytowane 15 lutego 2017 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 command /occ: trigger: if {occ} is set: clear {occ} send "&cWylaczyles uklad wiadomosci!" else: set {occ} to true send "&aWlaczyles uklad wiadomosci!" on chat: if {occ} is set: set message to "[%player%]: &1(OOC) [%message%]" O to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kopselek 1 Opublikowano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 24 minuty temu, Kraftowy napisał: command /ooc [<text>]: permission: sk.ooc permission message: Brak uprawnien usage: /OOC (Tekst) trigger: if arg 1 is set: broadcast "((%player%: &1(OOC) %arg 1%))" stop else: send "Co chcesz powiedziec?" stop Coś źle tabuje stronka ;p TAK jest dobrze ale by to trafiało do graczy w polu 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kopselek 1
Cześć! mam pewien problem z chatem. Chce zrobić komende /ooc po której układ wiadomości będzie taki "[gracz]: &1(OOC) [wiadomość]"
Próbowałem to zrobić tak ale komenda nie działała. Potrzebuje pomocy z tym
command /ooc <text>:
usage: &c/ooc text
trigger:
set {_chat} to "((%player%: &1(OOC) %arg 1%))"
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi