Peridot 510 Opublikowano 12 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 Witam Poszukuje skryptu na takie coś ,że po wpisaniu komendy /nagrodahand (nick gracza) daje temu graczu item który trzymam w ręce Permisja już być nie musi ,sam ja sobie dorobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 12 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 command /nagrodahand [<player>]: trigger: if arg 1 is online: set {_x} to player's tool give arg 1 {_x} send "&eDales graczowi &5%arg 1%&e: &6%{_x}%" send "&eOtrzymales od gracza &6%player%&e: &6%{_x}%" to arg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 510 Opublikowano 12 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 Nie działa Mam taki błąd: '1 {_x}' is not an entity type (nagrodahand.sk, line 5: give arg 1 {_x}') ,jak coś mam i wildskripta i sKQuery. Chyba ,że potrzebny jeszcze jakiś potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MegaLegoTom 16 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 Zamien give arg 1 {_x} Na give {_x} to arg-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 510 Opublikowano 13 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 Dzięki wam obu Wszystko działa do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Peridot 510
Witam
Poszukuje skryptu na takie coś ,że po wpisaniu komendy /nagrodahand (nick gracza) daje temu graczu item który trzymam w ręce
Permisja już być nie musi ,sam ja sobie dorobię 
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi