CodeOut 1 Opublikowano 10 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Nie wiem czy ktoś się zainteresuje wiec nie będę się rozpisywał. Potrafię pisać pluginy, konfigurować serwer itp. Znam się na Javie krótko mówiąc. Jak ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w komentarzach, NIE BĘDĘ BRAŁ UDZIAŁU W PROJEKTACH TYPU EASYHC, tylko i wyłącznie serwery w których zobaczę potencjał. Jeśli ktoś szuka dobrego technika i wybrał akurat mnie to chętnie odpowiem na każde pytanie w komentarzach lub w wiadomości prywatnej. Pozdrawiam. Edytowane 11 lutego 2017 przez CodeOut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 11 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 Portfolio jakieś pan posiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodeOut 1 Opublikowano 11 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 Niestety nie mogę ci pokazać pluginów pisanych na potrzeby kilku serwerów, więc po prostu musisz mi zaufać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMolkaPL 344 Opublikowano 11 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 A więc jakieś referencje w związku z tym? Nie wiadomo jak Cię ocenić, nie podałeś też nigdzie żadnych projektów, gdzie można by zobaczyć, że rzeczywiście "się znasz". Przynajmniej plugin, który byłby open-source, można wtedy ocenić jakość kodu. Polski Gaming i boleknowak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 12 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 @TheMolkaPL albo szukasz technika, albo chcesz oceniać "jakość kodu"... Jeśli nie szukasz to po co się żałośnie udzielasz. To samo co i w moim temacie, ludzie jak nie szukacie, nie jesteście zainteresowani to po co piszecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodeOut 1 Opublikowano 12 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 @TheMolkaPL jeśli jesteś zainteresowany to przedstaw swój projekt i podaj mi jakiś plugin na początek do napisania to będziesz wtedy wiedział czy jestem dobry czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 12 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 8 godzin temu, Kraftowy napisał: @TheMolkaPL albo szukasz technika, albo chcesz oceniać "jakość kodu"... Jeśli nie szukasz to po co się żałośnie udzielasz. To samo co i w moim temacie, ludzie jak nie szukacie, nie jesteście zainteresowani to po co piszecie? Molka raczej nei szuka technika,chciałby sprawdzic umiejetnosci tego programisty,jezeli zrobilby pozytywne wrazenie moglby polecic go innym znajomym a chlop by mial pieniadze z tego... Polski Gaming 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 @HcLand nie te czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 Kraftowy a jakie ... ? każdy raczej chce polecenia a tym bardziej pieniędzy kinkston, Crystal_PL, TheMolkaPL i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 Pomyśl ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 @Kraftowy nie ja muszę myśleć lecz ty mówisz, że nie te czasy, jeśli nie te to jakie? Polski Gaming i kinkston 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Gościu mało wiesz. U mnie było dużo ludzi, pisali że polecą etc jakoś nie widze, woleli się zająć serwerem a nie bawić w takie coś Oczywiście pretensji do nich nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Chyba ty mało wiesz a skoro "pisali", że cb polecą a nie polecili to mają ciebie za przeproszeniem w dupie ... więc skończ to i nie pisz nie na temat kinkston i Polski Gaming 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 292 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Mogę polecić. kuvuś i Impression 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigGeeToo 1 Opublikowano 23 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2017 Zapraszam do zapoznania się z moim postem, (szukam technika). Jeśli typ serwera oraz warunki pracy ci odpowiadają pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakazaniecxd 0 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) Witam, właśnie zobaczyłem twoje ogłoszenie i chciałbym się na nie zdecydować. Czy posiadasz skype żebym mógł się z tobą dobrze skontaktować? //Formatowanie ~Myszak Edytowane 20 kwietnia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi