bartskater 0 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Witam szybki skrypt z użyciem chestcommands! Chodzi mi o to żeby po wpisaniu /pomoc otworzyło mi się gui z chestcommands. Jak ktoś by umiał to bardzo bym prosił. Z góry dzięki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 command /pomoc: trigger: execute player command "cc open NAZWA_GUI" as op bartskater 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartskater 0 Opublikowano 9 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Krzychu2016 z przykrością stwierdzam że skrypt nie działa, i czy byś mógł poprawić skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Masz wszystkie dodatki? skquery wildskript i umbaska? nwm ktore z nich potrzeba ale ten skrypt działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bartskater 0
Witam szybki skrypt z użyciem chestcommands! Chodzi mi o to żeby po wpisaniu /pomoc otworzyło mi się gui z chestcommands. Jak ktoś by umiał to bardzo bym prosił. Z góry dzięki ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi