Doooku 1 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Siemka, poszukuje dobrego skrypciarza który napisze mi rozbudowany pode mnie skrypt. Napewno się jakoś dogadamy :D Chętni proszę pisać na skype: minedoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iHYOEN 21 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Mógłbyś napisać tutaj co oferujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Doooku 1 Opublikowano 17 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Mógłbyś napisać tutaj co oferujesz?Możemy się jakoś dogadać :D Wolałbym na skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanSerdelek 2 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Siemka, poszukuje dobrego skrypciarza który napisze mi rozbudowany pode mnie skrypt. Napewno się jakoś dogadamy :D Chętni proszę pisać na skype: minedokuZamiast bawić się w takie pierdoły to weź skrypt Dzikoyska UltimateClans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Na internecie masz tyle skryptów, juz nawet są pluginy na gildie, a ty to zlecasz komuś xD Polecam sk UC2 , chociaż moze nie so końca dobrze działać, bo juz pol roku ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Doooku 1 Opublikowano 17 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Na internecie masz tyle skryptów, juz nawet są pluginy na gildie, a ty to zlecasz komuś xD Polecam sk UC2 , chociaż moze nie so końca dobrze działać, bo juz pol roku ma Zamiast bawić się w takie pierdoły to weź skrypt Dzikoyska UltimateClans2Potrzebuje oryginalny skrypt napisany pode mnie, na reaktywacje pewnej serwerowni nie mogę mieć byle czego... Dinekkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Byle co? Jego skrypt nazywasz byle czym? Człowieku nikt ci nie napisze tak rozbudowanego skryptu za pare złotych, juz lepiej kup ten "plugin" od jakiegoś deva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Doooku 1 Opublikowano 17 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Byle co? Jego skrypt nazywasz byle czym? Człowieku nikt ci nie napisze tak rozbudowanego skryptu za pare złotych, juz lepiej kup ten "plugin" od jakiegoś devaWszystko objąłem byle czym... Potrzebuje skrypt napisany pode mnie,oryginalny nie napisałem że za kilka złotych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Przysłowiowe "kilka złotych" ;/ Dobra, rób co chcesz , chciałem pomoc, nie wyszło Doooku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Doooku 1 Opublikowano 17 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Przysłowiowe "kilka złotych" ;/ Dobra, rób co chcesz , chciałem pomoc, nie wyszłoDziękuje, nadal szukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 duże wymagania (ma oko) masz do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Pisz na skype: antonios171. Może się podejmę zależy co dostanę za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Skrypt na gildie to samobójstwo. Na dobre gildie Skript jest jeszcze ciut za cienki. I nie że mam coś do Skript czy cuś, po prostu zabawy praktyczne. Wymieniać chyba nie musze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Zapraszam do zapoznania sie z PVPGuild :) Wypieszczone z DynioFona xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Doooku 1
Siemka, poszukuje dobrego skrypciarza który napisze mi rozbudowany pode mnie skrypt.
Napewno się jakoś dogadamy :D
Chętni proszę pisać na skype: minedoku
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi