Tenten 0 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 (edytowane) mam taki kodon death: attacker is a player: victim is a player: if {@piorunek} is true: strike lightning effect at the victimi config taki:piorun: truemimo to nie widac pioruna //Kolejnym razem umieść kod w znacznikach code - ~Sopher Edytowane 14 marca 2014 przez Sopher . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 on death of player: attacker is a player if {@piorunek} is true: strike lightning effect at the victim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 W kodzie jest "{@piorunek}" a w configu "piorun". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tenten 0 Opublikowano 14 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 sebek tak wiem tutaj specjalnie zmienilem tam wszystko jest tak samo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tenten 0 Opublikowano 14 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 (edytowane) za cholere to nie działa:on explode: if {tntobsidian} is true: loop blocks in radius 5: if loop-block is obsidian: chance of 60.0% set loop-block to air drop obsidian //Jeden temat = jeden problem. ~Sopher Edytowane 14 marca 2014 przez Sopher . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora. Powód: rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Jakub Kozak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tenten 0
mam taki kod
i config taki:
mimo to nie widac pioruna
//Kolejnym razem umieść kod w znacznikach code - ~Sopher
Edytowane przez Sopher.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi