MrRobokop_YT 1 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 Witam, ja jestem MrRobokop mrCobbleX, czyli drop itemów z bloku. Najlepszy Autorski Plugin na Cobblex'a z folderem conifgu.yml. Polecam serdecznie na serwery EasyHC, MegaDrop i Survival. Dzięki! mrCobbleX: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skan: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal_PL 93 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 Cobblex taki jak inne, nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRobokop_YT 1 Opublikowano 8 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 Jeszcze nie widziałem pluginu z konfiguracją cobbelixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) No nie ładnie tak plagiatować pluginy: twoja klasa main:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <--- To są te same linki ~Ixidi klasa main Killerek01:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <--- twoj config i plugin.yml:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!,Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! config,plugin.yml Killerek01:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!,Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak dla mnie to plagiat ale o tym zdecyduje jakis administrator. Edytowane 9 lutego 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRobokop_YT 1 Opublikowano 8 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) ? Hmm? Nie pisałem pluginu, nie znam nawet jakiego Killerek01 Uczę się pisać pluginy. Klasy main, pokazałeś mi to samo. Nie sądzę. Jak by co jest takie forum gdzie są nawet takie same kody A ja napisałem pod wzór kodu, czyli w wersji pluginu. Jakie ma znaczenie plugin.yml? Wiesz ile jest polaków, którzy zrobili już takie coś? Pozdro Natomiast z configiem, jestem zaskoczony. //Cztery posty Łącze ~Ixidi Edytowane 8 lutego 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 Godzinę temu, MrRobokop_YT napisał: ? Hmm? Nie pisałem pluginu, nie znam nawet jakiego Killerek01 Uczę się pisać pluginy. Klasy main, pokazałeś mi to samo. Nie sądzę. Jak by co jest takie forum gdzie są nawet takie same kody A ja napisałem pod wzór kodu, czyli w wersji pluginu. Jakie ma znaczenie plugin.yml? Wiesz ile jest polaków, którzy zrobili już takie coś? Pozdro Natomiast z configiem, jestem zaskoczony. //Cztery posty Łącze ~Ixidi Ewidentny plagiat, nawet kolorowanie wiadomości takie same. A właśnie dlaczego nie uzyjesz, np. ChatColoru? HcLand 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 2 godziny temu, KrejzolekPRO napisał: Ewidentny plagiat, nawet kolorowanie wiadomości takie same. A właśnie dlaczego nie uzyjesz, np. ChatColoru? Jak trzeba pokaże więcej dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, HcLand napisał: Jak trzeba pokaże więcej dowodów Dawaj. Edytowane 8 lutego 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 NO to tak: jego cała klasa main:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (czemu nie uzyles ChatColoru?) jego cała klasa PrepareItemCraftListener:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jego cała klasa ItemCraftListener:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jego cała klasa BlockPlaceListener:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Teraz Killerek01 i XFHC-CobbleX Main:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! PrepareItemCraftListener:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ItemCraftListener:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! BlockPlaceListener:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dałem chyba wystarczajace dowody ze ten plugin to plagiat a plagiat to plagiat innego pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRobokop_YT 1 Opublikowano 8 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) Można iść na prostaka i wziąć paragrafy Nie wiem, może ktoś na innym forum skopiował ten kod. Plugin pisałem pod wzór innego kodu. Nie jakiegoś Killerek01 //Łącze ~Ixidi //A błędu to już nie poprawił ~myszakue Edytowane 7 marca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 14 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2017 Plagiat. CZY NAPRAWDE? Musicie pisać że wasze pluginy są najlepsze kiedy tak naprawdę są [ciach]em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRobokop_YT 1 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Może i jest plagiat, ale kod brałem z forum i się na nim wzorowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Haha.... szkoda słow.Przyznaj sie ze to splagiatowales,bo ciagle brniesz w kłamstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRobokop_YT 1 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Zacznijmy od tego, KukisMarmur znasz plugin? Ten Killerek01 splagiatował to więc nie mniej do mnie wątów, że ten plugin był z fora. Ten Killerek01 to mały cwelek. Sam skopiował plugin Pzdr HP888N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 " plugin to plagiat a plagiat to plagiat innego pluginu " chodzilo mi o to tutaj ze killerek splagiatowal od kogos ten plugin swoj i dodal do neigo komende /cx,polecam czytac ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRobokop_YT 1 Opublikowano 22 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 To i tak jest [ciach]o a nie jego plugin. Nie moja wina, że wzorowałem się na innym kodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek01 10 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Plagiat! Mój pl. Proszę o usunięcie tematu. Dnia 21.02.2017 o 17:30, MrRobokop_YT napisał: Zacznijmy od tego, KukisMarmur znasz plugin? Ten Killerek01 splagiatował to więc nie mniej do mnie wątów, że ten plugin był z fora. Ten Killerek01 to mały cwelek. Sam skopiował plugin Pzdr Cwelek? Może ts śmieciu KukisMajster Podpisał sobie ten pl. A jak pytałem się autora czyli dragovskiego czy mogę zmienić kod i wstawić go do internetu. Dnia 21.02.2017 o 19:03, HcLand napisał: " plugin to plagiat a plagiat to plagiat innego pluginu " chodzilo mi o to tutaj ze killerek splagiatowal od kogos ten plugin swoj i dodal do neigo komende /cx,polecam czytac ze zrozumieniem Tak dodałem komende /cx i mam wszelkie pozwolenia od dragovskiego czyli autora całego kodu. //Łączę ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi