AfterProYT 7 Opublikowano 5 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2017 Szukam kogoś kto pisze pluginy mini gry itd mam serwer z kolegą podłączony poprzez BungeeCord mamy 6 serwerów lecz nie są one aż tak fajne ponieważ pluginy z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZmijaczekAkaStiv 2 Opublikowano 5 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2017 Ja moge mam kilka autorskich pluginow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 5 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2017 (edytowane) Polecam @Libter oraz @Wizzard, ale to, co Ci napiszą będzie zależało od budżetu. Edytowane 5 lutego 2017 przez Derpy Hooves Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 7 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi