pepek1122583 0 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Witam. Czy da rade w skrypcie wychwycić wyciaganie itemów z kowadła oraz jakie były wkładane? Drugie pytanie czy da rade zrobić custom enchanty nakładane po wyciagnieciu z enchant table lub zwiekszyć moc enchantu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 (edytowane) On damage If attacker tool is diamond sword of sharpness 5 and smite 5 Deal 30 damage to victim Edytowane 2 lutego 2017 przez kaol48s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepek1122583 0 Opublikowano 3 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 kaol dziękuje za zainteresowanie się tematem tylko tu nie chodziło mi o zwiększeniu DMG na mieczu a bardziej łaczenie enchantów przykład eff 5 + eff 5 =eff 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 (edytowane) Masz Ps. masz screena craftingu oraz liczę na (+) za pomoc Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! on load: set {_wiertlo} to "wiertlo" new Recipe {_wiertlo}; {_wiertlo}.Recipe.setIngredient{8, 1 gold block}; {_wiertlo}.Recipe.setIngredient{5, 1 gold block}; {_wiertlo}.Recipe.setIngredient{7, 1 diamond pickaxe of efficiency 5}; {_wiertlo}.Recipe.setIngredient{9, 1 diamond pickaxe of efficiency 5}; {_wiertlo}.Recipe.setResult{diamond pickaxe of efficiency 6 named "&cMagiczne Wiertlo"}; {_wiertlo}.Recipe.register{}; Edytowane 3 lutego 2017 przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepek1122583 0 Opublikowano 3 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 Grrr chodzi mi o enchanty w kowadle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 Godzinę temu, pepek1122583 napisał: Grrr chodzi mi o enchanty w kowadle Aha, to się chyba nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 Daj w essentials unsafe enchantment na True Potem dodaj komendę która będzie sprawdzać co magracz, usunie mu itemy i da o 1poziom lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepek1122583 0 Opublikowano 4 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 @HeezQ Ok dzięki za odpowiedz to zostawiam otwarty temat, jak coś znajde w addonach to dam znać @Up Nie chce komend, chce w miare normalna gre MC ale z podrasowaniem niektórych aspektów takich jak enchanting czy anvil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) Mam poszperałem i znalazłem On anvil prepare: If event-item-one is diamond sword of sharpness 5 If event-item-two is diamond sword of sharpness 5 Format event-item-result of player to diamond sword of sharpness 6 Z tym format event-item-slot nie jestem pewny Jesli nie zadziała to masz tu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 4 lutego 2017 przez kaol48s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepek1122583 0 Opublikowano 6 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2017 Jup dzięki za pomoc Znalazłeś to czego szukałem dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 7 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pepek1122583 0
Witam.
Czy da rade w skrypcie wychwycić wyciaganie itemów z kowadła oraz jakie były wkładane?
Drugie pytanie czy da rade zrobić custom enchanty nakładane po wyciagnieciu z enchant table lub zwiekszyć moc enchantu
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi