LordYu 296 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 (edytowane) Sorki za niewyraźną prezkę ale zdjęcie było robione na forum z białym tłem ... IP do skopiowania: 188.68.249.38:28254 Edytowane 30 stycznia 2017 przez JPablo Udostępnienie serwera dla Non-Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 6 godzin temu, JPablo napisał: Server jest tylko dla osób z kupioną oryginalną Grą PREMIUM No to nie wiem, czy dużo osób będzie grało Ale ogółem to prezentacja 9/10 serio! świetne! Szkoda, że serwer jest dla graczy PREMIUM Chętnie bym zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 29 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 43 minuty temu, HeezQ napisał: No to nie wiem, czy dużo osób będzie grało Ale ogółem to prezentacja 9/10 serio! świetne! Szkoda, że serwer jest dla graczy PREMIUM Chętnie bym zagrał Wybacz, gdyby nie ta część NP zwana dzieciarnią była mniejsza niż jest teraz to udostępniłbym go dla NP Ale wolę stawiać na jakość niż ilość, chyba że specjalnie dodam plugin na logowanie NP a Premium wciąż będzie normalnie wchodziło Rejestrować graczy będę Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 30 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2017 @HeezQ Na czas testu udostępniam serwer dla NP oraz P Gracze na PIRACKIEJ wersji będą mogli zawitać na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 7 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2017 Server przeszedł metamorfozę Od teraz nie ma 2 królestw Każdy gracz tworzy swoje własne królestwo na swoją własną odpowiedzialność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Prezentacja czytelna, brak aktywności w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi