Nie mam pojęcie dlaczego taki kod w ogóle nie działa choć nie wyskakują błędy:
on spawn: if spawned entity is zombie: equip spawned entity with diamond chestplate
próbowałem też:
on spawn zombie: equip spawned entity with diamond chestplate
i nic. A działa (o dziwo) taki kod:
on spawn: if spawned entity is zombie: kill zombie wait 5 tick spawn zombie at event-location equip last spawned entity with diamond chestplate
Czasami działa, czasami nie. A przecież to jest nieskończona pętla (Za KAŻDYM spawnem zombie zabija go i spawni nowego, więc gdy skript na jego miejscu spawnuje zombie, to powinien go zabić, zespawnić nowego i tak w kółko...). Nie mam pojęcia co jest. A dzisiaj odkryłem kolejną niespodziankę:
on mine stone: chance of 30%: if player's tool is diamond pickaxe of fortune 1: send "masz farta....." stop
W ogóle nie działa, i podobnie jak u góry- także nie wyświetla błędów przy restartowaniu! Co się dzieje z tym skriptem? mam skript, hooksk, skaddonlib i skriptplus (nie mam WS bo nie działa...).
Pytanie
ZiomuuSss 8
To już się robi śmieszne...
Nie mam pojęcie dlaczego taki kod w ogóle nie działa choć nie wyskakują błędy:
próbowałem też:
i nic. A działa (o dziwo) taki kod:
Czasami działa, czasami nie. A przecież to jest nieskończona pętla (Za KAŻDYM spawnem zombie zabija go i spawni nowego, więc gdy skript na jego miejscu spawnuje zombie, to powinien go zabić, zespawnić nowego i tak w kółko...). Nie mam pojęcia co jest. A dzisiaj odkryłem kolejną niespodziankę:
W ogóle nie działa, i podobnie jak u góry- także nie wyświetla błędów przy restartowaniu! Co się dzieje z tym skriptem? mam skript, hooksk, skaddonlib i skriptplus (nie mam WS bo nie działa...).
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi