herhor67 916 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Siemka!Co to jest? Na tej stronie można stworzyć łatwo swój własny pixelowy obrazek, który można wstawić do lore jakiegoś przedmiotu.Przykład w grze:Przykład na stronie: Po narysowaniu obrazka można wygenerować kod dla NBT/Pluginu albo Skripta. Jeżeli chcesz edytować obrazek, wystarczy, że wkleisz jego kod na pierwszej stronie (ofc podając odpowiednie wymiary).Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Uwaga! Zrobię co będę potrafił, żeby było jak najmniej bugów. Generator może nie działać na niektórych przeglądarkach! Generator nie jest "inteligentny" i nawet jeżeli poprzedni pixel miał ten sam kolor, ten również będzie pokolorowany. No ale cóż to za problem? Edytowane 14 kwietnia 2020 przez herhor67 Link Random2178, Ixidi i Shateq 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Potestowałem sobie, i bardzo mi się podoba Takie coś na pewno przyda się wielu użytkownikom. Good job. Edytowane 31 grudnia 2016 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 31 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Apdejt, przy wklejaniu kodu obrazka nie trzeba już podawać kodu generowania, system sprawdza oba Wprowadzam też pomału zmiany w wyglądzie. Apdejt2: Zmiany wyglądu zakończone, przynajmniej na razie. Dodałem format RAW, który używa samych liter i cyfr, bez znaków &, § czy █ w celu znacznego skrócenia szablonów dostępnych na głównej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Mam pomysł!: dodaj możliwość rysowania ciągłego: czyli trzymasz lewy przycisk i tam gdzie przejedziesz to tam ci rysuje, żeby nie trzeba sobie ciągle klikać. Ocena: 11/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 22 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 (edytowane) A podbiję sobie, co tam. Edit: ach, zapomniałem o przycisku do podbijania, Edytowane 22 października 2017 przez herhor67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Ta strona jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 606 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Super, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi