VostezikPL 2 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Witam! Umiałby ktoś napisać skrypt , że jak się zaloguje i zrobię reloga to zaloguje mi ponownie? Albo jak ide na yt, a po 1 minucie jak wejde to bd zalogowany? - Nie wiem, czy się jasno wyraziłem z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To jest zrobione pod Authme: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 31 grudnia 2016 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poprawka skryptu pana wyżej EDIT: Ktoś tu twierdzi, że skrypt nie jest bezpieczny... Edytowane 4 stycznia 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 3 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Dziekuje! Temat do zamknięcia! ::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VostezikPL 2
Witam!
Umiałby ktoś napisać skrypt , że jak się zaloguje i zrobię reloga to zaloguje mi ponownie? Albo jak ide na yt, a po 1 minucie jak wejde to bd zalogowany? - Nie wiem, czy się jasno wyraziłem
z góry dzięki!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi