HiSzPaN VIP 12 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) Witam ma dla was Skrypt na Odblokowanie Chatu po przez kopanie Stone . Wiem że takie już są ale są nie poprawne lub nikt nie może ich znaleść. Więc co tu pisać, po wykopaniu 200 stona {Kamienia} możemy pisać na chacie. Dobra funkcja dla noobów lub Spam Reklamy. Nie ma permisji Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Liczę na Poprawiam prezentację, czyszczę formatowanie ~Ixidi !!!!!!!!!!!!!! Prezentacja jest okey co się czepiasz //Link ~ !!!!!!!!!!!!!!!!! Link Dodany nowy //A ja dam link do plagiatu: ~Myszak Edytowane 5 marca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyxd 10 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) Popraw link na skriptowy pastebin (code.skript.pl) kolejnie popraw prezentacje, poniewaz jest troche bledow. Edytowane 30 grudnia 2016 przez rudyxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) Popraw link, inaczej temat wyląduje w koszu. //Fixed ~ Edytowane 30 grudnia 2016 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 on mine stone: add 1 to {stone::%player%} on mine of stone: if {stone::%player%} is equal to 200: add 1 to {stone::%player%} CO TO JEST?'???/?//?/ XBeTeRR i _AvaX_ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TabCraft 4 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 Powie ktoś jak dodać permisje do tego chatdaj? - zeby kazdy nie mogl tego uzywac tylko op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 53 minuty temu, TabCraft napisał: Powie ktoś jak dodać permisje do tego chatdaj? - zeby kazdy nie mogl tego uzywac tylko op Znajdz to co napisze ponizej i zedytuj tak. command /Chatdaj [<player>]: permission "*" permission message: &cBrak permisji Trigger: Dalszy kod skryptu Pomogłem? Daj +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TabCraft 4 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 4 godziny temu, Alexo Games PL napisał: Znajdz to co napisze ponizej i zedytuj tak. command /Chatdaj [<player>]: permission "*" permission message: &cBrak permisji Trigger: Dalszy kod skryptu Pomogłem? Daj +! wrzuc to na pastebin bo ja wytabowac nie umiem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaX1oR 76 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 24 minuty temu, TabCraft napisał: wrzuc to na pastebin bo ja wytabowac nie umiem xd Musisz posiadać permisję "admin.sk" Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TabCraft 4 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 Godzinę temu, HaX1oR napisał: Musisz posiadać permisję "admin.sk" Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie dziala, wyskakuja errory - wrzuc na pastebin bo ten codeskript to zbugowany jakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi