VostezikPL 2 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Witam, napisał by ktoś dla mnie skrypt na /msg Chodzi mi o to ze jak pisze do kolegi to jest normalny pomaranczowy [Ja > nick] a ja bym chciał inny. Z GÓRY DZIĘKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Masz essentials? W pliku konfiguracyjnym to się zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Chyba można to zmienić w configu essentials, jesli nie umiesz, łap: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ustaw sobie kolorki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 29 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Dziękuję! Trzymaj plusikaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VostezikPL 2
Witam, napisał by ktoś dla mnie skrypt na /msg
Chodzi mi o to ze jak pisze do kolegi to jest normalny pomaranczowy [Ja > nick] a ja bym chciał inny.
Z GÓRY DZIĘKI!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi