Ask3r 34 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) Polub naszego fanpage'a: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 7 lutego 2017 przez Ask3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Będzie 1.11.2 czy tylko 1.11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 16 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 @Jahek, bez problemu wejdziesz z wersji 1.11.2 Przypominam, że jutro nowa edycja serwera o godzinie 18:00! Zmiany: - Dodaliśmy prace - Ekonomie - Możliwość kupienia posiadłości na spawnie - Naprawiliśmy antylogout - Poprawka kilku bugów jak i błędów - Stworzyliśmy serwer TeamSpeak3 mianowicie mchusi.gclan.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Super! Daj use allow na lobby bo płytki naciskowe nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 17 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 18 godzin temu, Jahek napisał: Super! Daj use allow na lobby bo płytki naciskowe nie działają. Płytki zostały usunięte Kolejna zmiana: Dodaliśmy w pełni sprawnego AntiXray'a Start za 35 minut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Serwer wydaję się całkiem spoko. Alę i tak nie zagram XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 22 godziny temu, Kicpro napisał: Serwer wydaję się całkiem spoko. Alę i tak nie zagram XD Dziękuje za opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Gaming 7 Opublikowano 29 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 Polecam ten serwer jak najbardziej! Dobrze dopracowany a administracja widać że się stara zawitałem pograłem i myślę jeszcze nad dalszą grą na tym serwerze tylko nie potrzebnie dodajcie drop ze stone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 30 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 20 godzin temu, Polski Gaming napisał: Polecam ten serwer jak najbardziej! Dobrze dopracowany a administracja widać że się stara zawitałem pograłem i myślę jeszcze nad dalszą grą na tym serwerze tylko nie potrzebnie dodajcie drop ze stone. Jeśli dodamy to będzie to bardzo mały drop Dodatkowo rudy nie będą zablokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 31 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 marca 2017 Na dziś planowany jest start trybu ChestPVP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Kiedy zmieniasz tryb aktualizuj stary temat a nie pisz nowego... Przenosze do archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi