gnomsy 53 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) Witam serdecznie, dziś zaprezentuję Ci serwer Survival Adres IP: gnom.ench.pl Wersja: 1.8.X Informacje: Jak już wcześniej wspomniałem Survival. Prosty jak za dawnych lat Survival... Prosta technika gry, sklepy, blokady skrzynek, niski drop, brak rang, gildii/frakcji. Czego chcieć więcej? Na serwerze przebywa na razie kilka graczy dziennie. Jest atmosfera, nikt nie krzyczy. Hosting jaki jest taki jest. Serwer jest dobrze skonfigurowany, zdarzają się czasami lekkie lagi jednak nie utrudniają one rozgrywki. Pluginy nie są autorskie, mapa też nie jest profesjonalna, ale o to tutaj chodzi Jeśli chcesz trochę odpocząć i się zrelaksować to zapraszam Cię do nas! Więcej informacji uzyskasz na serwerze. Pozdrawiam! --------------------------------------------------------------- EDYCJA TRWA JUZ 3 TYDZIEŃ! WBIJAJ DO NAS! --------------------------------------------------------------- Drop: Żelazo: 20% Szmaragd: 1% Złoto: 20% Diament: 25% Perła 5% Lazuryt: 5% Obsydian: 5% Zdjęcie: Jakiś błąd, więc tu dodam: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ZMIANY:- DARMOWY VIP - DARMOWY KOLOR NICKU (/nicki) - WIĘKSZY DROP (/drop) - CIEKAWE BRONIE (/bronie) - GILDIE (/g) - TOP 10 GILDII (/top) - BLOKADA SKRZYNEK I OD RAZU WIĘCEJ GRACZY SERDECZNIE ZAPRASZAM. DODANO:- SKRZYNKI & KLUCZE - /kit klucz (darmowe klucze w okresie ferii ) Edytowane 13 stycznia 2017 przez gnomsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwagru 23 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 Czemu nie zaktualizujesz do 1.11? Jak by był zaktualizowany do 1.11 to bym pograł. Przecież są już pluginy. DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 24 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 3 minuty temu, Szwagru napisał: Czemu nie zaktualizujesz do 1.11? Jak by był zaktualizowany do 1.11 to bym pograł. Przecież są już pluginy. Postaram się to ustalić z graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyxd 10 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) DARMOWY VIP - DARMOWY KOLOR NICKU - WIEKSZY DROP Blagam, nie!!! Edytowane 13 stycznia 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdamianse 0 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 jak dajesz darmowy vip to maks na 3 dni i nie wiecej bo jak dasz na cala edycjje to nawet nie zaczynaj xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur9010 22 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 Zmień te kolory, na najlepszym motywie nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 Dnia 24.12.2016 o 10:16, Szwagru napisał: Czemu nie zaktualizujesz do 1.11? Jak by był zaktualizowany do 1.11 to bym pograł. Przecież są już pluginy. nie wszytskie WE i WG nie działaja na 1.11 po 2 cos maja do siebie ze jak sie wbija jest w h duzy lag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur9010 22 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 2 godziny temu, Mine1998 napisał: nie wszytskie WE i WG nie działaja na 1.11 po 2 cos maja do siebie ze jak sie wbija jest w h duzy lag WE i WG działa bezproblemowo na 1.11.2, być może jak ktoś wbija to ładują się chunki w okolicy gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Jak ja testowalem to mialem lagi po 1k ms od 1.9+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 7 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) Ta edycja zostanie taka jaka jest. Możliwe, że w przyszłości będzie 1.11. Kolory prezentacji zmieniłem. Edytowane 7 stycznia 2017 przez gnomsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Dodaj, że case ja ci pisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 13 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Teraz, KrejzolekPRO napisał: Dodaj, że case ja ci pisałem... To nie ten Ale twój przerobię i użyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Teraz, gnomsy napisał: To nie ten Ale twój przerobię i użyję Przecież można zobaczyć podgląd komend i widać tam moje z case /dodajitem, /dodajszybe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 13 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Idę to usunąć xd, bezużyteczne jest narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 33 minuty temu, gnomsy napisał: Idę to usunąć xd, bezużyteczne jest narazie Ten serwer też,nawet prawdy boisz sie powiedzieć Ale kto bedzie gral na jakims serwerku z dopiskiem .ench KrejzolekPRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 13 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Prawdy? Takiej, że napisał mi skrypt z błędami i zapomniałem go usunąć? A co Ci nie pasuje w "ench"? Podaj swoje dzieło to też je skomentuje Zakładam, iż to "HcLand". Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Serwer przy 8 osobach cofa oraz laguje przy walce z innymi. Nie działają także komendy /pomoc (jeżeli jest) i /drop. Czy to kolejny serwer z gotowej paczki wtyczek? 19 godzin temu, HcLand napisał: Ten serwer też,nawet prawdy boisz sie powiedzieć Ale kto bedzie gral na jakims serwerku z dopiskiem .ench To, że serwera nie stać na domene lub nie ma takiej potrzeby bo najpierw trzeba zlikwidować lagi nie znaczy, że nie jest dobry do grania. Serwer jest okej. Podoba mi się ale i tak na nim nie będę grać z powodu EasyHC, wybacz. Wersja 1.8 może zostać ale tak jak kolega mówił z 1.11 nie wbije nikt. Skorzystaj z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i będziesz miał wsparcie na 1.8-1.11.2, pamiętaj, że musisz mieć ProtocolLib! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi