Dziedzic 0 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 witam oto mój skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wystepuja w nim takie błedy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Prosze o poprawienie ich:D z góry dziekuje jezeli mozecie to dodajcie to ze jak gracz stanie na petardzie to dostanie spowolnienie na minute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 227 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 tylko commandblock zapisuje nazwe po postawieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dziedzic 0 Opublikowano 22 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) ? Edytowane 22 grudnia 2016 przez Dziedzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 227 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 sprawdzasz nazwę postawionego bloku, a ta nazwa jest zapisywana tylko przy stawianiu commandblocka - musiałbyś zapisywać lokację na której postawiono petardę i sprawdzać czy na niej ktoś jest, poza tym znowu źle wytabowałeś w dziewiątej linii jest o jeden tab za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AOS 2 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 i może do tego spróbuj "if player is steping" nie wiem czy takie coś może być ale spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 On place of stone:If player's tool is stone named "&6ELO":Set {s::%event-block%} to trueOn any move:If block below player is stone:If {s::%block below player%} is true:Send "Tadam" to playerMam nadzieję że teraz zrozumieszWysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dziedzic 0
witam oto mój skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Wystepuja w nim takie błedy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Prosze o poprawienie ich:D
z góry dziekuje
jezeli mozecie to dodajcie to ze jak gracz stanie na petardzie to dostanie spowolnienie na minute
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi