JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Witam mam pytanie czy można jakos w skrypcie sprawdzić jaka gracz ma aktualnie wersje Minecraft? Proszę o szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 15 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 18 minut temu, Ixidi napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Proszę Nie działa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 16 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 Posiadasz dodatek RandomSK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 16 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 No to uwaga zaczynam poradnik z telefonu [emoji108]Pobierasz dodatek RandomSK i go instalujeszTworzysz nowy skrypt oczywiste jak i kod jest następującyOn join:If version of player is 47:Loop all players:If loop-player has permission "op.sk":Send "&aGracz &e%player% &a dolaczyl na wersji &e1.8" to loop-playerTen kod jest aktywowany przy wejściu i sprawdza wersję gracza, jeżeli jest na wersji 1.8 wiadomość dostaną osoby z uprawnieniem "op.sk"Pamiętaj,ze wersje to nie 1.8 czy 1.71.8 = 471.7.9/10 = 51.7.2/4/5 = 4Warunek to:If version of player is WERSJANp.If version of player is 5:Czyli jeżeli wersja gracza to 1.7.10 albo 1.7.9Mam nadzieję,ze pomogłem i liczę na + Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 16 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 6 godzin temu, Quaczi napisał: No to uwaga zaczynam poradnik z telefonu Pobierasz dodatek RandomSK i go instalujesz Tworzysz nowy skrypt oczywiste jak i kod jest następujący On join: If version of player is 47: Loop all players: If loop-player has permission "op.sk": Send "&aGracz &e%player% &a dolaczyl na wersji &e1.8" to loop-player Ten kod jest aktywowany przy wejściu i sprawdza wersję gracza, jeżeli jest na wersji 1.8 wiadomość dostaną osoby z uprawnieniem "op.sk" Pamiętaj,ze wersje to nie 1.8 czy 1.7 1.8 = 47 1.7.9/10 = 5 1.7.2/4/5 = 4 Warunek to: If version of player is WERSJA Np. If version of player is 5: Czyli jeżeli wersja gracza to 1.7.10 albo 1.7.9 Mam nadzieję,ze pomogłem i liczę na + Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka No tak ale nigdzie nie mogę pobrać tego RandomSK ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 16 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 Sprawdź to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 16 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 (edytowane) 20 minut temu, xVendrome napisał: Sprawdź to: Ale to jest 1.9 a ja chce 1.7 -,- //ty tak serio czy śmieszkujesz? ~Reedziu Edytowane 16 grudnia 2016 przez Reedzev_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 16 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 16 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 44 minuty temu, Quaczi napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka No i przenosi mnie do tego: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i tam jest tylko Skript do sciagniecia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JanekMaSkrypta_ 117
Witam mam pytanie czy można jakos w skrypcie sprawdzić jaka gracz ma aktualnie wersje Minecraft?
Proszę o szybka odpowiedz
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi