arizonaTwentyOne 7 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Witam, Czy istnieje jakiś event, czy coś, który będzie wykonywał daną komendę po upływie 15 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 every 15 minutes: #kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ICD10 44 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Poza tym: every 1 hour: #kod Jest też: wait 10 minutes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arizonaTwentyOne 7 Opublikowano 7 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 40 minut temu, Ixidi napisał: every 15 minutes: #kod Chodzi mi o JEDNORAZOWE wykonywanie komendy, nie co każde 15 minut, tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ICD10 44 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 2 godziny temu, arizonaTwentyOne napisał: Chodzi mi o JEDNORAZOWE wykonywanie komendy, nie co każde 15 minut, tylko raz. No to napisałem wyżej: wait 15 minutes #kod Szwagru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 every 15 minutes: if {xd} is not set: kod... set {xd} to true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
arizonaTwentyOne 7
Witam,
Czy istnieje jakiś event, czy coś, który będzie wykonywał daną komendę po upływie 15 minut?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi