kar102030 1 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Jak edytować TABliste w dodatku do skryptu WildSkript od dzikoyska? Bardzo proszę o odpowiedź, ponieważ nie znalazłem tego w żadnej dokumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michaux0 9 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Jeśli nie ma czegoś w dokumentacji, a dokumentacja jest w 100% ukończona, to dodatek nie dodaje tych funkcji.Możesz użyć innych pluginów typu FancyTab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Jest to możliwe, za pomocą Complex'u Packet, aczkolwiek Dokumentacja nie pokazała nam jak go używać(jest to już dodane...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kar102030 1 Opublikowano 12 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 A ty, mówiąc tak o tym wprost wiesz jakie to pakiety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Nie jestem pewien jak to działa, ale mogę tylko gdybać ;_; player.sendPacket{PacketPlayOutPlayerInfo{"Pierwsze pole tablisty", false, 0}}; player.sendPacket{PacketPlayOutPlayerInfo{"Drugie pole tablisty", false, 1}}; To jest przykład z doc, ale to Dziki musi pisać, bo ja na prawdę nie wiem nic o pakietach(jak z resztą 3/4 ludzi używających WS do końca ;-: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Jeśli nie ma czegoś w dokumentacji, a dokumentacja jest w 100% ukończona, to dodatek nie dodaje tych funkcji.Możesz użyć innych pluginów typu FancyTab.Moze sprecyzuje. 100% wylaczajac complex i objects. :PNie jestem pewien jak to działa, ale mogę tylko gdybać ;_;player.sendPacket{PacketPlayOutPlayerInfo{"Pierwsze pole tablisty", false, 0}}; player.sendPacket{PacketPlayOutPlayerInfo{"Drugie pole tablisty", false, 1}};To jest przykład z doc, ale to Dziki musi pisać, bo ja na prawdę nie wiem nic o pakietach(jak z resztą 3/4 ludzi używających WS do końca ;-: )Hymmm... To już nie zadziała, bo dodałem możliwośÄ wysylania dowolnego pakietu xd Jutro update w zupelnosci na to pozwalajacy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kar102030 1 Opublikowano 13 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 Jak dobrze zrozumiałem po dzisiajszym update będzie można już edytować TABliste? (nie hejtować jak jednak nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 Pobierz jeszcze raz WildSkript i teraz pacz:on join: set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "%name of player%", false and 0 player.sendPacket{{_packet::*}};nasz {_packet::*} składa się z:Nazwa pakietuTeraz konkretnie dla PacketPlayOutPlayerInfo (czyli pakiet od TabListy):1. Tekst na tab2. true/false - Pokaż/Ukryj3. Wyświetlany ping, dla false nieważny Teraz tak, tekst nie może Ci się powtarzać. Czyli jak chcesz x2 "Ranking" lub nawet puste pole, musisz sobie dawać kolorki, tylko one też nie mogą się powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Dziki mam pytanie czyli od teraz można zrobić topke na tabie w skript?? Czy jeszcze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Emmm ... Wiesz, od 1.5 juz mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kar102030 1 Opublikowano 14 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Nie działa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 W 1.5 robiło się to inaczej.player.sendPacket{PacketPlayOutPlayerInfo{"%name of player%", false, 0}};Tylko nie wiem po co chcesz używać 1.5, skoro 1.6 jest bardziej dopracowany, z 1.5 nie zgadza się obecna połowa dokumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kar102030 1 Opublikowano 14 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Dzikoysk po "dłuższym" sprawdzeniu wszystko działa jak powinno, tylko jak to wpisuje to to co chce wpisać na tabie wyswietla sie po liscie graczy, a nie w pierwszym slocie ;p Nie wiem jest jakies polecenie na usuniecie graczy z taba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 loop all players: player.sendPacket{PacketPlayOutPlayerInfo{"%name of loop-player%", false, 0}};Tylko to dla jednego gracza, jakbyś chciał żeby każdy gracz miał pustą tab, to musi zrobić 2 pętle xd Ewentualnie użyć z obiektu TabList:# Ukryj wszystkich dla graczaTabList.hidePlayers{player};# Pokaz wszystkich dla graczaTabList.displayPlayers{player}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kar102030 1 Opublikowano 14 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Czekam, aż umieścisz to wszystko w dokumentacji ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Ale czo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 (edytowane) No informacje o tabliscie, tj. jak ją edytować itp., bo w doc nic jeszcze na ten temat nie ma. Wyklikane z LG L7 II. Edytowane 14 lipca 2014 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kar102030 1 Opublikowano 14 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Wszyskie polecenia i informacje o TABliscie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Ale obiekt tablisty nie wiem czy nie wyleci ... Nie mam zdrowia na użeranie się z tym, a tak dałem wam 1 prosty efekt, którym wszystko da się zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Nie usuwaj tego obiektu proszę. Pokaż jak zrobić wiele pozycji na tab liscie bo nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 15 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 No i dodaj Packets do dokumentacji :f ToNy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kar102030 1
Jak edytować TABliste w dodatku do skryptu WildSkript od dzikoyska? Bardzo proszę o odpowiedź, ponieważ nie znalazłem tego w żadnej dokumentacji.
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi