MrGoraj 0 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Witam mógłby ktoś napisać skrypt, który by powodował, że po postawieniu bloku (np gąbki) gracze w promieniu np. 10 kratek mają regeneracje. Wysłane z mojego Szajsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 on place of sponge: loop players in radius 10 of event-block: apply swiftness to loop-player for 1 minute prosze MrGoraj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 28 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 on place of sponge:loop players in radius 10 of event-block: apply swiftness to loop-player for 1 minute prosze [emoji4]A dało by się żeby regeneracja była tylko jak gracz przebywa na podanym obszarze? Wysłane z mojego Szajsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) aha czyli nie tylko ta minute czy tam iles po postawieniu tylko caly czas? ????? Edytowane 28 listopada 2016 przez Krzychu2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 28 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Znaczy blok ma zniknąć po jakimś czasie a efekt trwać tylko przez czas kiedy on jestWysłane z mojego Szajsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 on place of sponge: add location of block to {Lokacja::} on break of sponge: remove location of block from {Lokacja::} every 10 second: loop {Lokacja::}: loop players in radius 10 of loop-value: apply swiftness to loop-player for 10 seconds Prosze MrGoraj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 28 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Podziękować Wysłane z mojego Szajsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 29 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrGoraj 0
Witam mógłby ktoś napisać skrypt, który by powodował, że po postawieniu bloku (np gąbki) gracze w promieniu np. 10 kratek mają regeneracje.
Wysłane z mojego Szajsunga
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi