David678 0 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Tak jak u góry: Dzisiaj prosiłbym was o to aby ktoś mi napisał skrypt na komendę /trawaban > Legenda: > /trawaban <nick> <ilość> - daje graczowi bana na koszenie trawy (i żeby jakoś się ona odnawiała np.co 3,5 minuty > /trawaunban <nick> - unbanuje gracza z koszenia trawy Jak by ktoś mi to napisał to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 .:Naselien:. 48 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Zrobione Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ICD10 44 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 10 minut temu, .:Naselien:. napisał: Zrobione Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Geniuszu, tu chodzi o to, aby formą kary było teleportowanie do pomieszczenia, gdzie gracz musiałby skosić odpowiednią ilość trawy, aby się z tego pomieszczenia wydostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 .:Naselien:. 48 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 1 minutę temu, ICD10 napisał: Geniuszu, tu chodzi o to, aby formą kary było teleportowanie do pomieszczenia, gdzie gracz musiałby skosić odpowiednią ilość trawy, aby się z tego pomieszczenia wydostać. Napisał że chodzi mu o to? Napisał by była tylko komenda na /trawaban. Nie napisał konkretów by teleportowało więc napisałem jak było napisane..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 David678 0 Opublikowano 3 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 (edytowane) Dnia 2.12.2016 o 16:31, ICD10 napisał: Geniuszu, tu chodzi o to, aby formą kary było teleportowanie do pomieszczenia, gdzie gracz musiałby skosić odpowiednią ilość trawy, aby się z tego pomieszczenia wydostać. O to mi właśnie chodziło,a i jeszcze żeby dało się jakoś ustawić miejsce gdzie ma się gracz tepnąć kiedy ktoś wpisze tą komende Dnia 2.12.2016 o 16:21, .:Naselien:. napisał: Zrobione Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jest błąd! //Łączę ~Derpy Edytowane 3 grudnia 2016 przez David678 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 227 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 (edytowane) Poprawiłem wersję użytkownika @.:Naselien:., łap: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 8 grudnia 2016 przez Reedzev_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 David678 0 Opublikowano 8 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 5 godzin temu, Reedzev_ napisał: Poprawiłem wersję użytkownika @.:Naselien:., łap: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A jak ustawić gdzie ma gracza tepać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 em411 10 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 (edytowane) Przykro mi, że brakuje Ci kreatywności, co do tworzenia własnych systemów i musisz w tak perfidny sposób kopiować z innych serwerów, mimo wszystko, radziłbym Ci poprawić ten fragment kodu: options: blok: grass # Tu daj nazwe bloku Zamiast grass, daj long grass. command /trawaban-lokacja: trigger: if player has permission "trawa.ban": set {trawa} to location of player Dodaj jeszcze do komendy trawaban, taki fragmencik: teleport arg 1 to {trawa} Edytowane 8 grudnia 2016 przez em411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 David678 0 Opublikowano 8 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Eee serwerów? Do zamknięcia. //Łączę ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
David678 0
Tak jak u góry:
Dzisiaj prosiłbym was o to aby ktoś mi napisał skrypt na komendę /trawaban
> Legenda:
> /trawaban <nick> <ilość> - daje graczowi bana na koszenie trawy (i żeby jakoś się ona odnawiała np.co 3,5 minuty
> /trawaunban <nick> - unbanuje gracza z koszenia trawy
Jak by ktoś mi to napisał to super
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi