Witam! otóż mam problem, chce napisać własny skrypt na format chatu. cos jak linijka format: w essentials...
I mam format cos w stylu tego (jest to serwer pvp) { [LvL 1] <YaPaczeq69> cześć } a chce zeby było { [LvL 1] [Admin] YaPaczeq69: cześć } próbowalem coś z replace itp. ale pomysły mi sie juz wyczerpały. może pomożecie mi napisać coś takiego, a jak nie to poradzcie jakiś plugin na chat (tylko NIE EssentialsChat ani iChat)
Moze być tez coś takiego ze daje adminowi permisje chat.admin itd , i sie wyswietla lvl. ranga, nick : wiadomosc?
Pytanie
YaPaczeq 3
Witam! otóż mam problem, chce napisać własny skrypt na format chatu. cos jak linijka format: w essentials...
Edytowane przez YaPaczeqI mam format cos w stylu tego (jest to serwer pvp) { [LvL 1] <YaPaczeq69> cześć } a chce zeby było { [LvL 1] [Admin] YaPaczeq69: cześć } próbowalem coś z replace itp. ale pomysły mi sie juz wyczerpały. może pomożecie mi napisać coś takiego, a jak nie to poradzcie jakiś plugin na chat (tylko NIE EssentialsChat ani iChat)
Moze być tez coś takiego ze daje adminowi permisje chat.admin itd , i sie wyswietla lvl. ranga, nick : wiadomosc?
https://skript.pl/temat/1474-da-si%C4%99-tak-chat/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi