chicken 0 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Szukam technika na serwer RPG - Gracz ktory chce nim zostac potrafi: Pisac Skrypty Budowac Potrafi ogarnac podstawowe rzeczy. Kto chetny pisac tutaj, a ja napisze na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 A na jaka wersje ? A po 2 technik to nie budowniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamineK 8 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Ja mg ogarniam ale budowanie 6/10 tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chicken 0 Opublikowano 22 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 20 godzin temu, Addiss9 napisał: A na jaka wersje ? A po 2 technik to nie budowniczy Dobra, ale dobrze by bylo jakby cos zbudowac potrafil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 (edytowane) Ja umiem budować 5/10 ale znam WSZYSTKO DOBRZE! Mam serwer 2 lata wybierz mnie a się przekonasz nie kłamie. Umiem pisać skrypty i pluginy. Na serio ogarniam wszystkie podstawowe mam z 53 pluginy na serwerze. I ja wchodze na każdą wersje MC. Edytowane 23 listopada 2016 przez Krzysiek Rysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu2016 59 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 @Krzysiek Rysiek widać to po twojej reputacji (͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 Dnia 23.11.2016 o 09:10, Krzysiek Rysiek napisał: Ja umiem budować 5/10 ale znam WSZYSTKO DOBRZE! Mam serwer 2 lata wybierz mnie a się przekonasz nie kłamie. Umiem pisać skrypty i pluginy. Na serio ogarniam wszystkie podstawowe mam z 53 pluginy na serwerze. I ja wchodze na każdą wersje MC. 53 pluginy? To już widzę. Nie masz może lagów, o ile masz tam graczy. A właśnie, konfigurowanie pliku konfiguracyjnego (xD) to nie jest pisanie pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 16 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: 53 pluginy? To już widzę. Nie masz może lagów, o ile masz tam graczy. A właśnie, konfigurowanie pliku konfiguracyjnego (xD) to nie jest pisanie pluginów. Ta już widzę. Konfiguruję i PISZĘ odróżniasz piszę od konfiguruję? 18 godzin temu, Krzychu2016 napisał: @Krzysiek Rysiek widać to po twojej reputacji (͡° ͜ʖ ͡°) Przynajmniej mam na plusie -_- //Łączę ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 @Krzysiek Rysiek cichaj tam, nie nadajesz sie nawet do konfiguracji, nie mowiac o pisaniu. @chicken zapraszam PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 1 minutę temu, Wizzard napisał: @Krzysiek Rysiek cichaj tam, nie nadajesz sie nawet do konfiguracji, nie mowiac o pisaniu. @chicken zapraszam PM Czemu ty się na mnie uparłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi