Skocz do zawartości

Propozycja dodania kilku dodatkowych opcji.

Borek

Zmiany  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem zmiany z punktu 1?

• Tak
      9
    • Nie
      2
  2. 2. Czy jesteś za wprowadzeniem zmiany z punktu 2?

• Tak
      8
    • Nie
      3
  3. 3. Czy jesteś za wprowadzeniem zmiany z punktu 3?

• Tak
      9
    • Nie
      2
  4. 4. Czy jesteś za wprowadzeniem zmiany z punktu 4?

• Tak
      8
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

nauczony doświadczeniem, piszę ten wątek z kilkoma propozycjami na rozwój forum i przybycie większej ilości użytkowników. Well, zaczynamy (ps dobra robota z tym nowym ip.boardem, podoba mi się):

• Dodanie forumowej waluty, zdobywałoby się ją umieszczając obrazki w galerii (patrz niżej), pisząc posty i tworząc temat,. najlepsze odpowiedzi byłby punktowane podwójnie, w późniejszym czasie dodanie odpowiedniego działu do konkursów, loterii i banków (liczę na administrację że wyjdzie z inicjatywą). Propozycje artykułów do kupienia za monetki czy jak tam je nazwiecie ;] :
    • Zmiana nazwy użytkownika;
    • Zmiana tytułu;
    • Możliwość stworzenia własnego albumu na forum;
    • Usunięcie limitu pojemności załączników w postach.
  • Dodanie forumowej galerii + opracowanie do niej taryfikatora kar, nikt nie chce nadużyć ze strony użytkowników.
  • Dodanie bota na chacie informującego o najnowszych tematach (Prosta formułka, nalegam na usunięcie obsługi bbcode przez ewentualnego bota (nie znalazłem synonimu), @Libter wie czemu :P).
  • Dodanie podpunktu w regulaminie zakazującego reklamy swoich tematów w statusach i na chacie, ewentualnie ograniczenie tego do kilku razy w tygodniu.

Według mnie pomysły są jak najbardziej OK

1. Waluta? Świetna propozycja. Mam tylko pytanie na czym miały by polegać owe loterie i banki. A co do usunięcia limitu załączników to nie, lepszym wyborem byłoby po prostu go trochę zwiększyć.

2. Galeria, może wypali, szczególnie gdy np. będzie się to wiązać z nową walutą.

3. Co do bota to zastąpi on jedynie spam użytkowników, no ale nie będzie tych "Pomuszcie <link>!!!"

4. Jak najbardziej za całkowitym zabronieniem promocji własnych tematów w "Zlecenie" i "Pytania i problemy"

PS. Pozwoliłem sobie dodać ankietę u góry :)

1. Dla tej wersji IPS chyba jeszcze nie ma pluginu na ekonomię, ale jeśli taki znalazłeś to chętnie dodam.
  2. Galeria kosztuje: na początek 65$ i co pół roku 10$ :v 
  3. Na razie użytkownicy sami informują o swoich tematach, a zamiast bota jest widget "tematy" i "najnowsze posty".
  4. Zastanowię się nad zakazem reklamowania tematów.

Godzinę temu, bvcz napisał:

Według mnie pomysły są jak najbardziej OK

1. Waluta? Świetna propozycja. Mam tylko pytanie na czym miały by polegać owe loterie i banki. A co do usunięcia limitu załączników to nie, lepszym wyborem byłoby po prostu go trochę zwiększyć.

2. Galeria, może wypali, szczególnie gdy np. będzie się to wiązać z nową walutą.

3. Co do bota to zastąpi on jedynie spam użytkowników, no ale nie będzie tych "Pomuszcie <link>!!!"

4. Jak najbardziej za całkowitym zabronieniem promocji własnych tematów w "Zlecenie" i "Pytania i problemy"

PS. Pozwoliłem sobie dodać ankietę u góry :)

Loterie polegają na tym, że kilka graczy wpłaca do organizatora pieniądze za losy a następnie na podstawie przydzielonych wczesniej numerków zostaje wylosowany zwycięzca. Banki oferują lokaty pieniążków, które po jakimś czasie rosną + pożyczki na procent.

Godzinę temu, Libter napisał:
  1. Dla tej wersji IPS chyba jeszcze nie ma pluginu na ekonomię, ale jeśli taki znalazłeś to chętnie dodam.
  2. Galeria kosztuje: na początek 65$ i co pół roku 10$ :v 
  3. Na razie użytkownicy sami informują o swoich tematach, a zamiast bota jest widget "tematy" i "najnowsze posty".
  4. Zastanowię się nad zakazem reklamowania tematów.

Jak znajdę to wyślę na GG.

Edytowane przez Borek

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • PoweredDragon zablokował(a) ten temat
  • Nieaktywny odblokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...