xSzymonYT 0 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Witam mam pytanie jak mam zrobić cuboida na kopalnie, żeby gracze mogli kopać ale nie mogli też niszczyć podłogi i szyb? Bo wszystko dobrze robie a mogą podłoge niszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 3 godziny temu, xSzymonYT napisał: Bo wszystko dobrze robie a mogą podłoge niszczyć Za pomocą WorldGuarda zabezpiecz całą kopalnię nadrzędnym cuboidem, a w miejscu przeznaczonym do kopania dodaj cuboid podrzędny z flagą passthrough allow. Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xSzymonYT 0
Witam mam pytanie jak mam zrobić cuboida na kopalnie, żeby gracze mogli kopać ale nie mogli też niszczyć podłogi i szyb?
Bo wszystko dobrze robie a mogą podłoge niszczyć
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi