PLAnonymousPL 0 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Witam czy może mi ktoś napisac skrypt na inna wiadomość z whitelist . Np. chce wejść na serwer a pisze Na serwerze Trwaja Prace Techniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EvenisTV 4 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Witam czy może mi ktoś napisac skrypt na inna wiadomość z whitelist . Np. chce wejść na serwer a pisze Na serwerze Trwaja Prace TechniczneWiesz co raczej takiego skryptu się nie da zrobić może z jakimiś dodatkami takimi jak WildSkript czy Skript Plus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 command /wl [<text>]: permission: wl.use trigger: if {wl} is 1: set {wl} to 0 send "&Whitelista wylaczona!" else: if arg 1 is set: set {wl} to 1 set {wl.powod} to arg 1 send "&Whitelista wlaczona!" else: send "&c/Wl [powod]"on join: if player don't have permission "wl.bypass": if {wl} is 1: kick the player due "%{wl.powod}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PLAnonymousPL 0 Opublikowano 10 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Ale mi chodz i to aby było zamiast "You are not whitelist on this server" na Przerwa Techniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 command /wl [<text>]: permission: wl.use trigger: if {wl} is 1: set {wl} to 0 send "&Whitelista wylaczona!" else: if arg 1 is set: set {wl} to 1 set {wl.powod} to arg 1 send "&Whitelista wlaczona!" else: send "&c/Wl [powod]"on join: if player don't have permission "wl.bypass": if {wl} is 1: kick the player due "&9Przerwa techniczna. &aPrzepraszamy!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Ale mi chodz i to aby było zamiast "You are not whitelist on this server" na Przerwa Techniczna Przecież możesz ustawić to w bukkit.yml :P #// Wykarmione z Panda Phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 11 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2014 @UP ma 100% racji, a na upartego można stworzyć skrypt bazujący na pliku YML dzięki WildSkript :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Asas 7 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 Co to za roznica zmien sobie motd na prace techniczne i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DzikiKoxTajskibox 1 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 Asas Masz Racje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 No chyba najlepszym sposobem jest taj jak mówi 2UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PLAnonymousPL 0
Witam czy może mi ktoś napisac skrypt na inna wiadomość z whitelist . Np. chce wejść na serwer a pisze Na serwerze Trwaja Prace Techniczne
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi