Nieaktywny Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Krótko o mnie: Jestem Kacper, pomimo mojego młodego wieku (za 2 msc. 16 lat :V), postanowiłem że wystawie swoją oferte, dot. usług technika, bądź programisty. Umiejętności: znajomość Javy SE w stopniu dobrym znajomość JavyFX w stopniu dobrym znajomość Javy EE w stopniu średnim (Spring etc.) znajomość BukkitAPI w stopniu bardzo dobrym znajomość SpongeAPI w stopniu bardzo dobrym znajomość BungeeCordAPI w stopniu dobrym znajomość SkriptAPI w stopniu bardzo dobrym (pisanie własnych addonów) obsługa baz SQL (mysql, postgresql) i NOSQL (redis, mongodb) znajomość środowiska Teamspeak3 w stopniu bardzo dobrym (konfiguracja, pisanie własnych botów) znajomość api Discord'a w stopniu bardzo dobrym (pisanie własnych botów) Ponadto oferuje usługi związane ze zarządzaniem serwerami VPS. Wymagania: Oczekuje jako tako ogarnięcia danego klienta (nie mówie o wiedzy nt. kwesti technicznych), oraz umiejętności logicznego myślenia. Forma wynagrodzenia mnie za pracę także mile widziana (a nawet zalecana!). Kontakt: Prywatna wiadomość na forum Github: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Dodaj mnie na skype - Artur.wasilka Dogadamy się z różnymi sprawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 1 godzinę temu, Mr Janek napisał: Dodaj mnie na skype - Artur.wasilka Dogadamy się z różnymi sprawami Jeżeli szukasz programisty, bądź technika, to powinieneś sam do mnie napisać, korzystając jednej z metod podanych wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmonisko 0 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 Witam robie 2 servery pvp teraz startuje mój server STANDARD jeśli jesteś chętny zaproś mnie na skype szymon_1239 :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 Dnia 7.11.2016 o 21:17, Wizzard napisał: Jeżeli szukasz programisty, bądź technika, to powinieneś sam do mnie napisać, korzystając jednej z metod podanych wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 @sajmonisko dostosuj się do rady, która jest powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik_pl 0 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) @Wizzard wyslalem wiadomosc odczytales tylko nic nie odpisales liczylem na odpowiedz typu : tak/nie/moze/bagged Edytowane 30 grudnia 2016 przez Technik_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi