Nieaktywny Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) Event5 jest niemożliwym parkourem. (Prawie) Ciągle się pojawia! A wszystkie parkoury, które mam odblokowane przeszedłem 5-krotnie! (Kiedyś) Zostało mi tylko 10 exp, żebym mógł na hardy! (Ale teraz mogę!) EDIT: Miałem chyba pecha z tym eventem, bo mi się pojawił 3 razy pod rząd, ale naprawicie? Edytowane 5 listopada 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Parkour został poprawiony. (Zamykam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 2 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2017 Temat został przeniesiony z mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Życie serwera do mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi