Skocz do zawartości

[1.7-1.8] [NP] [RPG] (OFFICIAL) -|R-P-G-V2|- => Metin2 w Minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, MaRsOnIx napisał:

Nie sądziłem, iż Twoja fałszywość mogłaby przekroczyć tak znaczący poziom i naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego panuję tak ogromna toksyczność pośród osób zewnętrznych.
Nigdy nie tworzyłem serwera pod zarabianie, właściwie wszystkie przedmioty znajdujące się w ItemShop'ie można zdobyć w grze, chociażby robiąc misje na serwerze, dlatego kompletnie nie rozumiem Twojego nawiązania do pieniędzy.
Mam własne powody zamknięcia tego serwera, ale jest to reklama serwera, a nie czat i zabawa w prowokacje oraz w kilkakrotne "obnażanie" moich starszych serwerów.

Jakim prawem, na moim forum dopuściłeś się podszycia pod moją serwerownię i ogłoszenia takowych Beta-Testów Twojego serwera?
Dziwi mnie to, po tym jak Ci kiedyś doradzałem odnośnie spraw technicznych, jak Cię kiedyś szanowałem i zaufałem w wielu sprawach, dopuściłeś się czegoś takiego.
Czy to dlatego, bo byłem zmuszony odrzucić Twoją propozycję współpracy, a może coś innego Ci zrobiłem, czym jestem winnym, że tak się odwróciłeś ode mnie?

Wypraszam sobie, nigdy nikogo nie namawiałem do reklamowania mojego serwera na Twoim forum (jak już to strony nie powiązanej w żaden sposób z nim)  jak już ktoś coś takiego planował to zdecydowanie mu odradzałem więc proszę o przedstawienie dowodów na te oszczerstwa.

Oczywiście za wszelaką pomoc jestem ci wdzięczny i jeśli będę mógł to chętnie ci pomogę.

Niewłaściwe treści w cytacie //xVendrome

Edytowane przez xVendrome
https://skript.pl/temat/14284-17-18-np-rpg-official-r-p-g-v2-metin2-w-minecraft/#findComment-107626

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...