Skocz do zawartości

[1.7-1.8] [NP] [RPG] (OFFICIAL) -|R-P-G-V2|- => Metin2 w Minecraft!

MaRsOnIx

Rekomendowane odpowiedzi

6295b3d6b6a49.png

0457edef7b0c7.jpg

Witam serdecznie, chciałbym zaprezentować Wam serwer PvP.IQ.PL RPGV2, który oparty jest na grze Metin2 oraz innych grach MMORPG.

Zawarta w nim fabuła skłania gracza do pomocy królestwu Namtaru.

Bardzo różnorodne misje, rozbudowany system handlu, niesamowite mapy

oraz wiele więcej autorskich systemów zapewnią Wam, wspaniałą rozgrywkę na bardzo długie dni.

9f67e74c2166c.png

fb817530c6e73.png

Gracz zdobywa doświadczenie z zabitych potworów oraz z wykonanych zadań.
Po osiągnięciu piątego poziomu mamy do wyboru trzy klasy.
Warto dodać, iż każda klasa posiada pięć umiejętności. 

ef1c5e5e44007.png`

Przedmioty na naszym serwerze są dość innowacyjne. 
Przemierzając rozległe krainy możemy zdobyć coraz lepsze wyposażenie oraz przedmioty specjalne, które potrzebne są do wykonania różnych czynności.
Bronie oraz zbroje, jak i inne akcesoria możemy zdobywać ze stworzeń, które będziemy zabijać, aby zdobywać coraz więcej doświadczenia i osiągnąć jak najwyższy poziom.
Czasami przedmioty wypadają z dodatkowymi bonusami, co ma wpływ na rozmaitość naszego ekwipunku.

58329972e9ba0.pnga8bd43f0ea664.png255e602182f82.png2982faf243b77.png6a1bfcc80fc0c.png

Serwer posiada rozbudowany system handlu między graczami, jak i ,,targowiska'', gdzie można wystawiać swoje przedmioty.
Funkcje, które umilają graczom grę to sprawne i szybkie dodawanie umiejętności i zdarzeń na pasek wyboru od trzeciego do ósmego slotu.
Na pierwszym i drugim slocie możemy trzymać broń natomiast na dziewiątym jest umieszczona moneta, która pokazuje nam stan Yarn'ów oraz Znaków.
Yarn'y to waluta, którą możemy zdobyć w grze za wykonywanie misji oraz za sprzedawanie przedmiotów, natomiast znaki to waluta premium, która pozwala na zakup specjalnych przedmiotów oraz konta premium.

2e0a3ee313f5e.png

Rozbudowany system wędkarstwa oraz ulepszania przedmiotów dostarcza Wam wiele emocji i wrażeń.

a9b398b4e6d63.png

Serwer posiada także system party.
Party to możliwość założenia grupy, która dzieli zdobyte doświadczenie z potworów między graczami.
Na serwerze istnieje system pojedynków pomiędzy graczami.
Otwarte PvP jest dostępne na mapach, na które udajemy się mając wyższy poziom.
Na serwerze istnieją kamienie tzw. ,,Odłamki Meteorytu'' przypominające rodzaj metin'ów z popularnej gry ,,Metin2''.

1108702f61e63.png

Serwer posiada system gidlii, w których rozbudowywujemy naszą siedzibę, umacniamy statystyki naszej frakcji, wybieramy nasz herb, decydujemy o rangach w naszej gildii, w dowolny sposób edytujemy skład i wiele innych funkcji, które umożliwiają łatwą i sprawną obsługę.

d0ab1f93578b4.png

Mapa pod Bitwy Gildii :

9211836194289.png

707c7e82e99f6.png

Kilka zdjęć prosto z serwera :

c6f6f9d744262.png

97d0018cdcc0e.png

511ec645cda62.png

42fd0eca4871a.png

fc84a121eca83.png

a407b57998519.png

344a29d770c62.png

bdfa5968c057f.png

e93710fdbee8f.png

85701ee2bc3ba.png

Bardziej szczegółowy poradnik, jak i opis serwera znajdziecie pod tymi adresami:

Poradnik YouTube:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8M-dbnwuMxg[/youtube]

Poradnik Forum :

http://www.pvp.iq.pl/viewtopic.php?t=14082

9c49121543869.png

Edytowane przez MaRsOnIx

• 3 tygodnie później...

Pograłem trochę na becie i po wystartowaniu serwera i moja opinia wygląda tak:

+Serwer ma bardzo zaawansowany system walki

+Dodano wiele innowacyjnych rzeczy, o które prosiłem za czasów bety v1

+/- Dość specyficzny itemshop, ponieważ nie da się nic kupić za realne pieniądze (tutaj powstaje problem z utrzymaniem serwera) a wszystko można nabyć za walutę serwerową

- Jeśli podejście administracji względem graczy jest takie samo jak dawniej to atmosfera serwera nie będzie sprzyjać miłemu spędzeniu czasu

- No i tradycyjnie poprawiłbym osobiście forum serwera, bo jak na dzisiejsze czasy ma bardzo małe możliwości i jest przestarzałe :P

- Podzieliłbym poradnik na kilka części gdzie dokładnie wyjaśniasz jak grać, ale do danego lvla, bo np. dla początkującego gracza 20 minutowy poradnik będzie, co najmniej nudny a po nabyciu 5 poziomu można już dopytać graczy/administrację o poszczególne informacj

• 4 tygodnie później...
5 minut temu, MrGoraj napisał:

Czemu P2W? Tam nawet nie ma sklepu SMS zatem chciałbym byś rozwinął swoją opinię

Wysłane z mojego Szajsunga

Proszę Cię bardzo. Itemy takie jak "wzmocnienie przedmiotu", "Metal kowala", "Zmianki" czy jakoś tak. Po pierwsze nie da się kupić Tych przedmiotów za walutę serwera, lecz za sms. A jeśli już taki gracz kupi te przedmioty to nikt go nie zabije i expi sobie na lajcie.

Edytowane przez Kleks1

Proszę Cię bardzo. Itemy takie jak "wzmocnienie przedmiotu", "Metal kowala", "Zmianki" czy jakoś tak. Po pierwsze nie da się kupić Tych przedmiotów za walutę serwera, lecz za sms. A jeśli już taki gracz kupi te przedmioty to nikt go nie zabije i expi sobie na lajcie.

Zatem pewnie jakiś nowy update z którym się jeszcze nie zapoznałem więc czy można zapytać gdzie te rzeczy można nabyć?

55 minut temu, MrGoraj napisał:

Zatem pewnie jakiś nowy update z którym się jeszcze nie zapoznałem więc czy można zapytać gdzie te rzeczy można nabyć?

Eh, wszystkie itemy wymienione(Jest ich więcej, ale nie pamiętam). Znajdują się w itemshopie. Gdzie kupuje się walutą "znaki", a "znaki" sms'em, lub przelewem. PS. To nie jest nowy update, takie itemy zostały już kiedyś dodane. 

Edytowane przez Kleks1

Eh, wszystkie itemy wymienione(Jest ich więcej, ale nie pamiętam). Znajdują się w itemshopie. Gdzie kupuje się walutą "znaki", a "znaki" sms'em, lub przelewem. PS. To nie jest nowy update, takie itemy zostały już kiedyś dodane. 

Zatem gdzie się nabywa te znaki? Bo sklep jest do v1 a jeśli dobrze pamiętam to w poradniku było że znaki można nabyć grając lecz mogę się mylić

15 minut temu, MrGoraj napisał:

Zatem gdzie się nabywa te znaki? Bo sklep jest do v1 a jeśli dobrze pamiętam to w poradniku było że znaki można nabyć grając lecz mogę się mylić

Koleś, komenda /przelew, /sms chyba.

21 minut temu, Kleks1 napisał:

Koleś, komenda /przelew, /sms chyba.

Faktycznie takie są jednak po zobaczeniu cen i wad jakie posiadają te bonusy mogę na spokojnie stwierdzić że to nie podchodzi po P2W bo ulepszenie odpłatne może się nie powieść a metali kowala jest stosunkowo mało jak na taką cenę

Faktycznie takie są jednak po zobaczeniu cen i wad jakie posiadają te bonusy mogę na spokojnie stwierdzić że to nie podchodzi po P2W bo ulepszenie odpłatne może się nie powieść a metali kowala jest stosunkowo mało jak na taką cenę

Proszę Cię. Jak masz całego seta wybonowanego +4 bony na każdej części to gg. A co do metali gracz który wydaje krocie na serwer będzie miał wszystko na +3.

2 minuty temu, Kleks1 napisał:

Proszę Cię. Jak masz całego seta wybonowanego +4 bony na każdej części to gg. A co do metali gracz który wydaje krocie na serwer będzie miał wszystko na +3.

Musiała by być to osoba która wydała by co najmniej kilka tysięcy bo trzeba również pamiętać że ulepszenia premium mogą się nie powieść i jeśli dobrze myślę to metal jest tylko alternatywą która ma 100% szansy na ulepszenie ale istnieje też jakiś darmowy zamiennik z mniejszą szansą, a zapewniam cię że nie znajdzie się sporo (jeśli jakaś w ogóle się znajdzie) by dokonać tak kosztownego zakupu na (nieoficjalnym) serwerze minecraft więc rozgrywka nie zostanie tak szybko zniszczona 

1 minutę temu, MrGoraj napisał:

Musiała by być to osoba która wydała by co najmniej kilka tysięcy bo trzeba również pamiętać że ulepszenia premium mogą się nie powieść i jeśli dobrze myślę to metal jest tylko alternatywą która ma 100% szansy na ulepszenie ale istnieje też jakiś darmowy zamiennik z mniejszą szansą, a zapewniam cię że nie znajdzie się sporo (jeśli jakaś w ogóle się znajdzie) by dokonać tak kosztownego zakupu na (nieoficjalnym) serwerze minecraft więc rozgrywka nie zostanie tak szybko zniszczona 

Nie mówie tu Tylko o metalach. Wzmocnienia przedmiotu, czyli dodatkowe bonusy, dają więcej niż obrona. Dobrze wiem jak to wygląda, bo sam grałem i używałem Tych przedmiotów.

Teraz, Kleks1 napisał:

Nie mówie tu Tylko o metalach. Wzmocnienia przedmiotu, czyli dodatkowe bonusy, dają więcej niż obrona. Dobrze wiem jak to wygląda, bo sam grałem i używałem Tych przedmiotów.

Ja również nie mówię tutaj tylko o metalach tylko o fakcie że wzmocnienie może się nie powieźć przez co zakup tego jest jeszcze mniej opłacalny i przypominam że by posiadać tak ulepszony set wyłącznie z P2W jak to określasz jest potrzebnie nie wiarygodnie wiele pieniędzy bo nawet kilka tyś a wątpię by osoba która posiada taki budżet tak łatwo go wydawała 

Ja również nie mówię tutaj tylko o metalach tylko o fakcie że wzmocnienie może się nie powieźć przez co zakup tego jest jeszcze mniej opłacalny i przypominam że by posiadać tak ulepszony set wyłącznie z P2W jak to określasz jest potrzebnie nie wiarygodnie wiele pieniędzy bo nawet kilka tyś a wątpię by osoba która posiada taki budżet tak łatwo go wydawała 

Teraz to dowaliłeś, "Kilka tyś" Wtf gdzie Ty żyjesz, 50% na dodanie bonusy to jest sporo. Kolega wydał 100 zł i miał cały seta wybonowany. A Ty wjeżdżasz z taką sumą xd.

Edytowane przez Kleks1

1 minutę temu, Kleks1 napisał:

Teraz to dowaliłeś, "Kilka tyś" Wtf gdzie Ty żyjesz, 50% na dodanie bonusy to jest sporo. Kolega wydał 100 zł i miał cały seta wybonowany. A Ty wjeżdżasz z taką sumą xd.

mówię tutaj o wykupieniu całego ItemShopu bo pierw trzeba dobre eq zdobyć by się opłacało je ulepszać więc pewnie taka osoba pierw by wolała zainwestować w bonusy które są dodatkowym kosztem

1 minutę temu, MrGoraj napisał:

mówię tutaj o wykupieniu całego ItemShopu bo pierw trzeba dobre eq zdobyć by się opłacało je ulepszać więc pewnie taka osoba pierw by wolała zainwestować w bonusy które są dodatkowym kosztem

Ja nic nie wspominałem o wykupieniu całego itemshopu, nwm po co poruszyłeś ten temat, skoro mówię Tylko o pojedynczych itemach, które są ważne na serwie.

Dnia 13.12.2016 o 16:08, Kleks1 napisał:

Przedmioty z ItemShopu, można zdobyć w grze, nawet znaki są możliwe do zdobycia.

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...