MaRsOnIx 15 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 (edytowane) Witam serdecznie, chciałbym zaprezentować Wam serwer PvP.IQ.PL RPGV2, który oparty jest na grze Metin2 oraz innych grach MMORPG. Zawarta w nim fabuła skłania gracza do pomocy królestwu Namtaru. Bardzo różnorodne misje, rozbudowany system handlu, niesamowite mapy oraz wiele więcej autorskich systemów zapewnią Wam, wspaniałą rozgrywkę na bardzo długie dni. Gracz zdobywa doświadczenie z zabitych potworów oraz z wykonanych zadań.Po osiągnięciu piątego poziomu mamy do wyboru trzy klasy.Warto dodać, iż każda klasa posiada pięć umiejętności. ` Przedmioty na naszym serwerze są dość innowacyjne. Przemierzając rozległe krainy możemy zdobyć coraz lepsze wyposażenie oraz przedmioty specjalne, które potrzebne są do wykonania różnych czynności.Bronie oraz zbroje, jak i inne akcesoria możemy zdobywać ze stworzeń, które będziemy zabijać, aby zdobywać coraz więcej doświadczenia i osiągnąć jak najwyższy poziom. Czasami przedmioty wypadają z dodatkowymi bonusami, co ma wpływ na rozmaitość naszego ekwipunku.Serwer posiada rozbudowany system handlu między graczami, jak i ,,targowiska'', gdzie można wystawiać swoje przedmioty.Funkcje, które umilają graczom grę to sprawne i szybkie dodawanie umiejętności i zdarzeń na pasek wyboru od trzeciego do ósmego slotu.Na pierwszym i drugim slocie możemy trzymać broń natomiast na dziewiątym jest umieszczona moneta, która pokazuje nam stan Yarn'ów oraz Znaków. Yarn'y to waluta, którą możemy zdobyć w grze za wykonywanie misji oraz za sprzedawanie przedmiotów, natomiast znaki to waluta premium, która pozwala na zakup specjalnych przedmiotów oraz konta premium. Rozbudowany system wędkarstwa oraz ulepszania przedmiotów dostarcza Wam wiele emocji i wrażeń. Serwer posiada także system party.Party to możliwość założenia grupy, która dzieli zdobyte doświadczenie z potworów między graczami.Na serwerze istnieje system pojedynków pomiędzy graczami.Otwarte PvP jest dostępne na mapach, na które udajemy się mając wyższy poziom.Na serwerze istnieją kamienie tzw. ,,Odłamki Meteorytu'' przypominające rodzaj metin'ów z popularnej gry ,,Metin2''. Serwer posiada system gidlii, w których rozbudowywujemy naszą siedzibę, umacniamy statystyki naszej frakcji, wybieramy nasz herb, decydujemy o rangach w naszej gildii, w dowolny sposób edytujemy skład i wiele innych funkcji, które umożliwiają łatwą i sprawną obsługę. Mapa pod Bitwy Gildii : Kilka zdjęć prosto z serwera : Bardziej szczegółowy poradnik, jak i opis serwera znajdziecie pod tymi adresami: Poradnik YouTube: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8M-dbnwuMxg[/youtube] Poradnik Forum : http://www.pvp.iq.pl/viewtopic.php?t=14082 Edytowane 1 listopada 2016 przez MaRsOnIx MrGoraj i Drako 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 21 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Gram na serwerze i mogę polecić, jednak miałem konto 30 lvl nie grałem na nim 2 tygodnie i się usunęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGoraj 0 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Pograłem trochę na becie i po wystartowaniu serwera i moja opinia wygląda tak: +Serwer ma bardzo zaawansowany system walki +Dodano wiele innowacyjnych rzeczy, o które prosiłem za czasów bety v1 +/- Dość specyficzny itemshop, ponieważ nie da się nic kupić za realne pieniądze (tutaj powstaje problem z utrzymaniem serwera) a wszystko można nabyć za walutę serwerową - Jeśli podejście administracji względem graczy jest takie samo jak dawniej to atmosfera serwera nie będzie sprzyjać miłemu spędzeniu czasu - No i tradycyjnie poprawiłbym osobiście forum serwera, bo jak na dzisiejsze czasy ma bardzo małe możliwości i jest przestarzałe - Podzieliłbym poradnik na kilka części gdzie dokładnie wyjaśniasz jak grać, ale do danego lvla, bo np. dla początkującego gracza 20 minutowy poradnik będzie, co najmniej nudny a po nabyciu 5 poziomu można już dopytać graczy/administrację o poszczególne informacj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleks1 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Nie polecam. Serwer pay2win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGoraj 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Nie polecam. Serwer pay2win.Czemu P2W? Tam nawet nie ma sklepu SMS zatem chciałbym byś rozwinął swoją opinię Wysłane z mojego Szajsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleks1 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) 5 minut temu, MrGoraj napisał: Czemu P2W? Tam nawet nie ma sklepu SMS zatem chciałbym byś rozwinął swoją opinię Wysłane z mojego Szajsunga Proszę Cię bardzo. Itemy takie jak "wzmocnienie przedmiotu", "Metal kowala", "Zmianki" czy jakoś tak. Po pierwsze nie da się kupić Tych przedmiotów za walutę serwera, lecz za sms. A jeśli już taki gracz kupi te przedmioty to nikt go nie zabije i expi sobie na lajcie. Edytowane 13 grudnia 2016 przez Kleks1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGoraj 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Proszę Cię bardzo. Itemy takie jak "wzmocnienie przedmiotu", "Metal kowala", "Zmianki" czy jakoś tak. Po pierwsze nie da się kupić Tych przedmiotów za walutę serwera, lecz za sms. A jeśli już taki gracz kupi te przedmioty to nikt go nie zabije i expi sobie na lajcie.Zatem pewnie jakiś nowy update z którym się jeszcze nie zapoznałem więc czy można zapytać gdzie te rzeczy można nabyć? Wysłane z mojego Szajsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleks1 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) 55 minut temu, MrGoraj napisał: Zatem pewnie jakiś nowy update z którym się jeszcze nie zapoznałem więc czy można zapytać gdzie te rzeczy można nabyć? Wysłane z mojego Szajsunga Eh, wszystkie itemy wymienione(Jest ich więcej, ale nie pamiętam). Znajdują się w itemshopie. Gdzie kupuje się walutą "znaki", a "znaki" sms'em, lub przelewem. PS. To nie jest nowy update, takie itemy zostały już kiedyś dodane. Edytowane 13 grudnia 2016 przez Kleks1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGoraj 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Eh, wszystkie itemy wymienione(Jest ich więcej, ale nie pamiętam). Znajdują się w itemshopie. Gdzie kupuje się walutą "znaki", a "znaki" sms'em, lub przelewem. PS. To nie jest nowy update, takie itemy zostały już kiedyś dodane. Zatem gdzie się nabywa te znaki? Bo sklep jest do v1 a jeśli dobrze pamiętam to w poradniku było że znaki można nabyć grając lecz mogę się mylić Wysłane z mojego Szajsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleks1 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 15 minut temu, MrGoraj napisał: Zatem gdzie się nabywa te znaki? Bo sklep jest do v1 a jeśli dobrze pamiętam to w poradniku było że znaki można nabyć grając lecz mogę się mylić Wysłane z mojego Szajsunga Koleś, komenda /przelew, /sms chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGoraj 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 21 minut temu, Kleks1 napisał: Koleś, komenda /przelew, /sms chyba. Faktycznie takie są jednak po zobaczeniu cen i wad jakie posiadają te bonusy mogę na spokojnie stwierdzić że to nie podchodzi po P2W bo ulepszenie odpłatne może się nie powieść a metali kowala jest stosunkowo mało jak na taką cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleks1 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 5 minut temu, MrGoraj napisał: Faktycznie takie są jednak po zobaczeniu cen i wad jakie posiadają te bonusy mogę na spokojnie stwierdzić że to nie podchodzi po P2W bo ulepszenie odpłatne może się nie powieść a metali kowala jest stosunkowo mało jak na taką cenę Proszę Cię. Jak masz całego seta wybonowanego +4 bony na każdej części to gg. A co do metali gracz który wydaje krocie na serwer będzie miał wszystko na +3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGoraj 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 2 minuty temu, Kleks1 napisał: Proszę Cię. Jak masz całego seta wybonowanego +4 bony na każdej części to gg. A co do metali gracz który wydaje krocie na serwer będzie miał wszystko na +3. Musiała by być to osoba która wydała by co najmniej kilka tysięcy bo trzeba również pamiętać że ulepszenia premium mogą się nie powieść i jeśli dobrze myślę to metal jest tylko alternatywą która ma 100% szansy na ulepszenie ale istnieje też jakiś darmowy zamiennik z mniejszą szansą, a zapewniam cię że nie znajdzie się sporo (jeśli jakaś w ogóle się znajdzie) by dokonać tak kosztownego zakupu na (nieoficjalnym) serwerze minecraft więc rozgrywka nie zostanie tak szybko zniszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleks1 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 1 minutę temu, MrGoraj napisał: Musiała by być to osoba która wydała by co najmniej kilka tysięcy bo trzeba również pamiętać że ulepszenia premium mogą się nie powieść i jeśli dobrze myślę to metal jest tylko alternatywą która ma 100% szansy na ulepszenie ale istnieje też jakiś darmowy zamiennik z mniejszą szansą, a zapewniam cię że nie znajdzie się sporo (jeśli jakaś w ogóle się znajdzie) by dokonać tak kosztownego zakupu na (nieoficjalnym) serwerze minecraft więc rozgrywka nie zostanie tak szybko zniszczona Nie mówie tu Tylko o metalach. Wzmocnienia przedmiotu, czyli dodatkowe bonusy, dają więcej niż obrona. Dobrze wiem jak to wygląda, bo sam grałem i używałem Tych przedmiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGoraj 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Teraz, Kleks1 napisał: Nie mówie tu Tylko o metalach. Wzmocnienia przedmiotu, czyli dodatkowe bonusy, dają więcej niż obrona. Dobrze wiem jak to wygląda, bo sam grałem i używałem Tych przedmiotów. Ja również nie mówię tutaj tylko o metalach tylko o fakcie że wzmocnienie może się nie powieźć przez co zakup tego jest jeszcze mniej opłacalny i przypominam że by posiadać tak ulepszony set wyłącznie z P2W jak to określasz jest potrzebnie nie wiarygodnie wiele pieniędzy bo nawet kilka tyś a wątpię by osoba która posiada taki budżet tak łatwo go wydawała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleks1 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) 5 minut temu, MrGoraj napisał: Ja również nie mówię tutaj tylko o metalach tylko o fakcie że wzmocnienie może się nie powieźć przez co zakup tego jest jeszcze mniej opłacalny i przypominam że by posiadać tak ulepszony set wyłącznie z P2W jak to określasz jest potrzebnie nie wiarygodnie wiele pieniędzy bo nawet kilka tyś a wątpię by osoba która posiada taki budżet tak łatwo go wydawała Teraz to dowaliłeś, "Kilka tyś" Wtf gdzie Ty żyjesz, 50% na dodanie bonusy to jest sporo. Kolega wydał 100 zł i miał cały seta wybonowany. A Ty wjeżdżasz z taką sumą xd. Edytowane 13 grudnia 2016 przez Kleks1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGoraj 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 1 minutę temu, Kleks1 napisał: Teraz to dowaliłeś, "Kilka tyś" Wtf gdzie Ty żyjesz, 50% na dodanie bonusy to jest sporo. Kolega wydał 100 zł i miał cały seta wybonowany. A Ty wjeżdżasz z taką sumą xd. mówię tutaj o wykupieniu całego ItemShopu bo pierw trzeba dobre eq zdobyć by się opłacało je ulepszać więc pewnie taka osoba pierw by wolała zainwestować w bonusy które są dodatkowym kosztem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleks1 0 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 1 minutę temu, MrGoraj napisał: mówię tutaj o wykupieniu całego ItemShopu bo pierw trzeba dobre eq zdobyć by się opłacało je ulepszać więc pewnie taka osoba pierw by wolała zainwestować w bonusy które są dodatkowym kosztem Ja nic nie wspominałem o wykupieniu całego itemshopu, nwm po co poruszyłeś ten temat, skoro mówię Tylko o pojedynczych itemach, które są ważne na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRsOnIx 15 Opublikowano 14 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Dnia 13.12.2016 o 16:08, Kleks1 napisał: Proszę Cię bardzo. Itemy takie jak "wzmocnienie przedmiotu", "Metal kowala", "Zmianki" czy jakoś tak. Po pierwsze nie da się kupić Tych przedmiotów za walutę serwera, lecz za sms. A jeśli już taki gracz kupi te przedmioty to nikt go nie zabije i expi sobie na lajcie. Przedmioty z ItemShopu, można zdobyć w grze, nawet znaki są możliwe do zdobycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafix1423 2 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 (edytowane) IQ Upada Tyle w temacie I to jest ta wasza reklama forum skripta ?Pozdrawiam Edytowane 15 grudnia 2016 przez Rafix1423 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi