Dawid_PL 2 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale itp ale nie wiem gdzie napisać więc piszę tutaj Posiadacie może plugin skript na wersję minecrafta na 1.10.2 ? Potrzebuję ale szukam na internecie i nie mogę znaleść byłbym bardzo wdzięczny jeżeli jest i podałby mi ktoś ten plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaltonEZ 139 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nmzc Dawid_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawid_PL 2 Opublikowano 30 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Dnia 30.10.2016 o 21:43, Daltone napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nmzc Dzięki wielkie ale mam jeden błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Podmieniam link //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Dnia 30.10.2016 o 23:46, Dawid_PL napisał: Dzięki wielkie ale mam jeden błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Blad zwiazany ze sprawdzaniem aktualizacji, nic on nie zmiena. Jeżeli chcesz mieć zawsze aktualnego Skripta, to pobierzesz go stąd: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Podmieniam link w cytacie //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawid_PL 2 Opublikowano 30 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 9 minut temu, Wizzard napisał: Blad zwiazany ze sprawdzaniem aktualizacji, nic on nie zmiena. Jeżeli chcesz mieć zawsze aktualnego Skripta, to pobierzesz go stąd: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dzieki za pomoc Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dawid_PL 2
Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale itp ale nie wiem gdzie napisać więc piszę tutaj
Posiadacie może plugin skript na wersję minecrafta na 1.10.2 ?
Potrzebuję ale szukam na internecie i nie mogę znaleść byłbym bardzo wdzięczny jeżeli jest i podałby mi ktoś ten plugin
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi